trend sezone

Tako praktične, a taaako šik: Omiljena obuća Zendeje i Megan Markl je ULTIMATIVNI HIT LETA i svako može da je priušti

0

Ovoga leta spajamo lepo i udobno, a uz ovaj povoljni komad obuće svaka žena će se osećati kao prava moderna princeza!

Zendeja obožava ovaj trend
Zendeja obožava ovaj trendfoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Teško je uklopiti udobno i lepo, naročito kada je letnja obuća u pitanju.

 

Do skora, baletanke su smatrane za  "passé" komad odeće, a onda su napravile iznenadni comeback na modnu scenu koji niko nije očekivao. 

 

Savršene za poslovne i ležernije prilike, ove lagane letnje cipelice mogu se kombinovati na razne načine, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo 5 najšik ideja za nošenje ovog letnjeg hita.

 

1. Leto je u boji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kezia Rose Cook (@keziacook)

 

Baletanke u upečatljivim bojama, poput ovih jarkocrvenih sa slike, savršen su modni detalj koji razbija monotoniju čak i najdosadnijih outfita. Pravi su izbor za letnje dane i savršeno se uklapaju sa otkačenim i šarenim aksesoarima, poput raznolikog nakita, gumica za kosu i naočara u boji.

 

2. Klasika je uvek in

 

 

Za nešto svedeniji look, nepogrešivi izbor predstavljaju najklasičnije bež baletanke damskog oblika, najčešće obogaćene diskretnom crnom šarom na špicu. Ova varijanta nove-stare omiljene obuće u vrelim letnjim danima savršeno će se uklopiti uz eleganciju poslovnog stila, ali i neki opušteniji izgled, poput ovog na slici iznad. 

 

 

3. Kao prava balerina 

 

 

Tip baletanke koji, sve do sada, verovatno nikada nije uspeo da zaživi izvan baletskih sala, na iznenađenje mnogih postao je ultimativni trend tekuće sezone. U pitanju su svilenkaste tanane baletanke u nežnim roze i pastelnim nijansama, koje smo sve još kao male devojčice priželjkivale da nosimo. 

 

One se najlepše kombinuju sa srodnim nijansama i materijalima, te se tako u dnevnoj varijanti mogu poneti uz dobar par farmerki, a uveče uz ženstvenu slip haljinu

 

 

4. Na susretu dva stila 

 

 

Ovaj model nastaje na susretu prethodna dva i demonstrira harmoniju spoja klasičnog "balerina stila" i urbane trendi žene. Lako se kombinuje uz sve, a baš iz tog razloga se mnoge žene odlučuju baš za ovaj tip baletanke. 

 

 

5. Mladalački i drugačije

 

 

Neobičan i novijeg datuma dizajn brenda Alaia, u potpunosti je oduševio svet mode i baletankama dao jedno potpuno novo ruho.

 

Poznate influenserke najčešće se opredeljuju za crnu varijantu ovog razigranog i osvežavajućeg modela sa nitnama, koji je podjednako dobar izbor uz malu crnu koktel haljinu, kao i uz dobar jeans i ležernu košulju.

 

 

Pogledajte kako poznate dame kombinuju svoje baletanke:

 

1 / 5 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Moda se vratila u Niš na velika vrata

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker