BLISTAĆETE SA NJIMA

Unikatni, LETNJI i totalno moderni: 3 trendi boje laka za nokte koji će biti potpuni hit tokom ovog leta

0

Za leto 2024., tri boje laka za nokte dominiraju modnim scenama širom sveta, donoseći osveženje i stil u svakodnevni izgled

Boja laka za nokte za leto 2024. godine
Boja laka za nokte za leto 2024. godinefoto: Hugo Gonçalves / Panthermedia / Profimedia

Kako biste na vreme bile spremne da ovog leta blistate, donosimo vam 3 trendi boje za nokte koje će vam u tome pomoći.

 

Bilo da je u pitanju jednostavan manikir ili neki odvažniji dizajn, boja jorgovana ili lavande pruža beskrajne mogućnosti za stilizovanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @secretnails_byklaudia

 

Njena blaga, pastelna nijansa čini je idealnim izborom za francuske manikire ili druge dizajne noktiju, dok istovremeno zamenjuje tradicionalne plave tonove kao glavni trend za kratke nokte.

 

Lavanda unosi mir i svežinu u vaš izgled, ističući vašu sofisticiranost na jedan nenametljiv način.

 

Kada su u pitanju ukrasi, 'dragulji' su nezaobilazan hit ovog leta. Svetlucavi kamenčići, perlice i drugi dodaci dodaju notu glamura svakom manikiru, bilo da se odlučite za suptilnu ili odvažnu varijantu.

 

 

Ovi ukrasi obično dolaze u obliku samolepljivih detalja ili se lako pričvrste uz malo lepka za nokte. Da biste produžili njihovu postojanost, samo zapečatite sve bezbojnim lakom i uživajte u dugotrajnom sjaju i stilu.

 

 

Za kraj, donosimo vam trend koji će oboriti sve rekorde - lipgloss nokti. Ovaj inovativni trend obećava da će dominirati svakom dužinom nokta ovog leta. Inspirisan sjajem i teksturama lipglosa, ovaj manikir donosi neodoljivu privlačnost i sjaj u svaki vaš pokret.

 

 

Bilo da se odlučite za monohromatski izgled ili eksperimentišete sa šarenim tonovima, lipgloss nokti su definitivno savršen način da istaknete svoju individualnost i sofisticiranost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker