razigrano i šik

Jeftino, udobno i trendi: 7 koraka do SAVRŠENOG BOHO STAJLINGA koji nikada ne izlazi iz mode

0

Otkrivamo 7 ultimativnih trikova za postizanje najunikatnijeg letnjeg boho looka-a.

Boho stil nikada ne izlazi iz mode
Boho stil nikada ne izlazi iz modefoto: Shutterstock

Mnogi poznati stilovi oblačenja podrazumevaju vrlo egzaktne smernice i pravila u oblačenju, a sve kako bi se što bolje odgovorilo na temu.

 

Različiti trendovi smenjuju se iz sezone u sezonu, a veoma je mali broj onih koji se mogu okarakterisati kao vanvremenski.

 

Ipak, kao jedan takav izdvaja se nadaleko čuveni i mnogima omiljen boho stiluvek šaren, drugačiji i unikatan, ovaj stil oblačenja ne poznaje stroga pravila i fantastičan je za sve vrste prilika. 

 

Predstavljamo

 

1. MIKS DEZENA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)

 

Iskombinujte savršen boho stajling oslanjajući se na slobodu mešanja različitih boja i dezena. Animal print u duetu sa jarkim šarama različitih oblika, udahnuće vašem izgledu mladalačku i otkačenu notu, a gde god da se pojavite bićete u centru pažnje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)

 

 

2. HEKLANI SETOVI

 

 

Šupljikavi heklani "co-ord" setovi ležernog kroja pravi su hit i zaštitini simbol boho stila, a ove sezone akcenat se stavlja na one u nenametljivim zemljanim tonovima i beloj boji, sačinjene od prirodnih materijala kroz koje koža može da diše.

 

 

 

3. MARAME

 

 

Marama je uvek dobra ideja i savršen začin svakom stajlingu, a heklane i marame u različitim dezenima posebno će istaći vaš nepogrešiv osećaj za modu i razigranost kojom odiše vaš boho look. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fulya Celik (@fvlyacelik)

 

 

4. SANDALE 

 

 

Sandale nose ubedljivu titulu najomiljenije obuće u letnjim danima, a pored toga što su lagane i udobne za nošenje, predstavljaju pun modni pogodak, a takozvane rimljake naročito su pogodne u slučajevima kada žeite da zasijate u svom boho outfitu.

 

 

 

5. ŠARENI OGRTAČI

 

 

Što šarenije, to bolje – krilatica je kojom se treba voditi prilikom kreiranja svog idealnog boho look-a. Dugački i široki ogrtači, dekorisani najrazličitijim oblicima, bojama i šarama mogu se kombinovati sa svim komadima, a predstavljaju ultimativni boho detalj

 

 

 

6. OTKAČEN NAKIT

 

 

Ne kaže se za džabe "đavo je u detaljima" – aksesoari su vrlo često ključan deo stajlinga i ono što ga čini posebnim i drugačijim. Neobičan nakit je oduvek bio nešto što skreće pažnju, a trenutno je jedan od najpopularnijih trendova.

 

 

 

7.  ŠIROKO I DUGAČKO

 

 

Za boho stil specifično jeste insistiranje na dugačkoj i širokoj odeći. Upravo je ležernost ovog stila ono što mu daje na šarmu i izdvaja ga u odnosu na sve ostale, ustaljene načine oblačenja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tessa (@tessavmontfoort)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Moda se vratila u Niš na velika vrata

 

 

 

makonda-tracker