vau, koliko liče!

Ima 16 godina i već je zasenila slavnu majku: Ćerka holivudske glumice u vatrenom izdanju hipnotisala Njujork

0

Ćerka Bruk Šilds bila je mamina najveća podrška sinoć na premijeri dokumentarnog filma "Pretty baby"

Grir Hamond Henči obukla je crveno odelo koje je oduševilo sve prisutne.
Grir Hamond Henči obukla je crveno odelo koje je oduševilo sve prisutne.foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sinoć je u Njujorku održana premijera dokumentarnog filma Bruk Šilds "Pretty Baby", a glumica je na crvenom tepihu imala najlepšu moguću podršku.

 

Naime, ona se na premijeri pojavila u pratnji svoje ćerke tinejdžerke Grir Hamond Henči, a sa njima je bio i glumičin muž, scenarista Kris Henči.


Gri (16) je bila oličenje šika i obukla je tamnocrveni komplet koji se sastojako od pantalona na ivicu koje su pratile ivicu tela i istakle njenu besprekornu liniju i sakoa koji je bio pričvršćen jednim dugmetom sa prednje strane, a ispod kojeg glumičina ćerka nije imala ništa.

 

Uz ovu elegantnu kombinaciju, ćerka slavne glumice je odlučila da obuje klasične zatvorene lakovane cipele sa štiklom, a kada je u pitanju izbor torbice, manekenka je ponela metalik pismo tašnu.

Što se tiče frizure, crvenokosa tinedjžerka je imala razdeljak na sredini, ali kosu pokupljenu u konjski rep koji je još više doprineo elegantnom izgledu. Uz par visećih minđuša, lepa Grir je istakla svoje divno lice.

 

Mejkap je bio potpuno u skladu sa njenim godinama, u roze i bledonarandžastim nijansama koje su samo još više istakle njene oči i usne. 

 

Sa druge strane, njena mama Bruk Šilds se takođe odlučila za odelo koje potpisuje Carolina Herrera, ali potpuno drugačije.

 

Donji deo kombinacije su činile svetlucave crne pantalone koje su uklapala se svetlucavom crnom pismo tašnom, a gornji deo je činio elegantni crni sako.

1 / 6 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Međutim, ono što je ovu kombinaciju učinilo nepovratnom šik i trendi jesu slojevi u ružičastoj, crvenoj i ljubičastoj nijansi koji su bili obmotani oko gornjeg dela glumičine odevne kombinacije i padali niz telo.

 

Ovu kombinaciju glumica je začinilia parom antilop cipela sa špicem u ružičastoj nijansi.

 

makonda-tracker