PREDOBRO STOJE

Izdužuju noge i izgledaju ELEGANTNO: Šik sandale na koje smo zaboravili, vraćaju se na modnu scenu u velikom stilu

0

Savršeno idu uz šortseve, suknje, farmerke - i svakoj kombinaciji daju notu elegancije

Letnje sandale koje idu uz razne kombinacije
Letnje sandale koje idu uz razne kombinacijefoto: Shutterstock / Bilanol

Moda je kao nepredvidiva oluja - promenljiva, iznenađujuća, često šokantna. Zato budite spremni na povratak modela sandala koji su nekada bili zapostavljeni.

 

Ako do sada niste bili upoznati sa terminom T-bar sandale, sada je pravo vreme da ga zapamtite.

 

Ovi modeli su se vratili na modnu scenu u velikom stilu, osvajajući srca modno osvešćenih širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA TRIBE (@la.tribe)

 

Sandale karakterišu ravne potpetice, sa zapaženom trakom u obliku slova T, odakle dolazi i naziv. Ova traka povezuje deo oko gležnja sa prednjim delom, koji može biti zatvoren ili otvoren.

 

Inspiracija za ovaj dizajn crpe se iz modnih trendova proteklih decenija, što ovim sandalama daje notu retro šarma.

 

Ta karakteristična traka može se protezati od nožnog prsta sve do gležnja, čineći ove sandale izuzetno udobnim izborom za letnje dane.

 

 

Pružajući više podrške u poređenju sa drugim modelima, ove sandale su se vratile na modnu scenu u oblicima koji nikad nisu bili privlačniji.

 

T-bar sandale su pravo modno čudo, od klasičnih, jednostavnih modela do raskošnih verzija od pletene kože. Ovi modeli sandala su izuzetno šik i mogu se nositi u svakoj prilici.

 

U kombinaciji sa kratkim šortsevima, haljinama ili traper suknjama, ove sandale izgledaju fantastično. Posebno privlači činjenica da vertikalno postavljen remen optički produžuje noge i daje im elegantan izgled, što dodatno pojačava estetski doživljaj.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker