nesvakidašnji aksesoar

Jedan DETALJ je svima promakao: Tamara Vučić na glasanju nosila neobičnu torbicu s porukom

1

Prva dama je odabrala mešavinu nonšalantnog i elegantnog stila, a najinteresantniji deo njenog stajlinga bio je aksesoar u ruci

Tamara Vučić na glasanju
Tamara Vučić na glasanjufoto: R.Z./ATAImages

U Srbiji su juče održani lokalni izbori, a na biralištima smo videli mnogo poznatih ličnosti prilikom glasanja.


Pored ličnosti sa estade i sportista, najviše pažnje su, očekivano, privukli političari, koji su mahom došli porodično, a jedna od onih o čijem se stilu i u ovoj prilici priča je prva dama Tamara Vučić.


Ona je za izlazak na glasanje odabrala ležeran, svakodnevni stil, koji je ipak izgledao veoma otmeno jer je tamne farmerke kombinovala s košuljom na preklop. Najinteresantniji deo njene modne kombinacije ipak je bila tašna, a prva dama opredelila se za aksesoar koji definitivno ostavlja utisak.

1 / 7 Foto: R.Z./ATAImages

Supruga predsednika ponela je, naime, malu belu tašnu od perlica, sa crnom trakom vezanom u mašnu umesto ručki, a njen ključni deo je natpis na engleskom jeziku "I love SRB", odnosno "Ja volim Srbiju", s plavim slovima i crvenim srcem na beloj pozadini – u bojama srpske zastave.

 

Tamara Vučić na glasanju
Tamara Vučić na glasanjufoto: R.Z./ATAImages

Tamara Vučić upotpunila je sovje izdanje svetloplavim salonkama s tankim i visokim štiklama, a odlučila se za minimalnu šminku, dok je kosu pustila da pada u talasima.

 

Tamara Vučić na glasanju
Tamara Vučić na glasanjufoto: R.Z./ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ceca Ražnatović na glasanju

 

makonda-tracker