ČIST LUKSUZ

Prvi put u javnosti posle osude Donalda: Melanija sa torbom koja košta više od 13.000 EVRA o kojoj se RASPRAVLJA

0

Melanija Tramp ponovo je primećena u javnosti, ovog puta sa luksuznim torbama brenda Louis Vuitton, što je izazvalo znatiželju i rasprave među obožavaocima mode i medijima

Melanija i Donald Tramp
Melanija i Donald Trampfoto: Alexi J. Rosenfeld / Getty images / Profimedia

Nakon politički turbulentnih događaja koji su obeležili protekle dane, pažnja javnosti se ponovo usmerila ka bivšoj Prvoj dami, Melaniji Tramp, i njenom sinu Baronu.

 

Njihov prvi zajednički javni pojavljivanje nakon kontroverznih vesti o Donaldu Trampu privuklo je mnogo pažnje medija, a detalji njihovog izgleda i ponašanja izazvali su brojne komentare.

 

Bivša prva dama i njen 18-godišnji sin primećeni su kako napuštaju Trampov 'toranj' u Njujorku noseći gomile prtljaga Louis Vuitton.

 

Melanija je odabrala monohromatski izgled, nosivši smeđi vuneni kombinezon Max Mara (1345 dolara) i karamel torbu od nojeve kože Hermès Kelly modela.

 

Ova skupa torba se prodaje po ceni od 15.000 do 17.000 dolara na tržištu, prenosi pagesix.

 

Osim toga, 54-godišnjakinja je upotpunila svoj izgled kopčanim baletankama brenda Roger Vivier (875 dolara), dok je Baron nosio elegantno plavo odelo sa crnim cipelama, kaišem i bez kravate.

 

 

Osoblje je viđeno kako nosi više komada prtljaga Louis Vuitton u automobil SUV, zajedno sa nekoliko vreća za odeću - uključujući jednu sa Barunovim inicijalima.

 

Porodična vozila su krenula ka Bedminsteru, Nju Džerziju, gde porodica poseduje raskošnu imovinu koja im služi kao "sigurno utočište".

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker