tipično njen stil

"Palestinska princeza" prkosi HALJINOM koja ne ostavlja mnogo mašti na volju: Bela Hadid se vratila u Kan i ZAPREPASTILA

0

Bella Hadid se vratila na Filmski festival u Kanu kako bi "servirala" jedan od najsjajnijih izgleda do sada

BELA HADID SE VRATILA U KAN
BELA HADID SE VRATILA U KAN foto: Manuele Mangiarotti / Zuma Press / Profimedia

Manekenka Bela Hadid prošetala je crvenim tepihom Kanskog filmskog festivala. Sve oči bile su uprte u njenu Saint Laurent haljinu boje kože, koja je bila providna i koja je ovog puta, mnogi su saglasni, pokazala više nego što je potrebno ako želite da zadržite titulu žene koja neguje dobar stil.

 

Smeđa haljina je imala duboki izrez s prednje strane, dok je pozadi otkrivala potpuno gola leđa. Neke je podsetila na prozirnu zavesu od tila koja je bila obavijena oko njenog tela. 

 

Svoj holivudski izgled Bela je upotpunila vrtoglavo visokim sa kestenjasto-crvenim potpeticama, dok joj je kosa padala u diskretnim valovima preko leđa. Ceo autfit upotpunila je minđušama od dragulja i prstenom sa veoma skupim žutim dijamantom.

 

 

Samouvereno se prošetala crvenim tepihom, a onda je stala da pozira okupjlenim fotografima i nije ni trenutak skidala osmeh sa lica. 

 

Njen današnji autfit pobrao je komplimente njenih vernih pratilaca na društvenim mrežama, ali i pokrenula pitanje da li je baš ovoliko daleko morala da ode kako bi privukla pažnju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ideservecouture

Bela Hadid je stigla u Kan prošle nedelje, a nekoliko slika manekenke kako se sunča i uživa na francuskoj rivijeri dospelo je na društvene mreže. Čini se da je Bela čekala pravi trenutak da se pojavi i pokaže šta je to što je danima čuvala za čuveni filmski festival.

 

Ovo je ujedno njeno prvo pojavljivanje od 2022., a mnogi isčekuju da vide i čuju da li će se manekenka osvrnuti na situaciju koja se dešava u Izraelu i Palestini, budući da joj njeno poreklo ne dozvoljava da nemo posmatra stradanje naroda čije korenje i ona ima. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koja naša manekenka uživa u ogromnom bogatstvu u inostranstvu?

 

makonda-tracker