bravo

Daje nagoveštaj seksepila, čini da izgleda božanstveno: Novim stajlingom princeza Šarlin od Monaka nadmašila sebe

0

U ovom komadu mnoge je podsetila na lepe manekenke s kojima može ruku pod ruku na modnu pistu 

ŠARLIN OD MONAKA U SAVRŠENOM KOMBINEZONU ZA PROLEĆE
ŠARLIN OD MONAKA U SAVRŠENOM KOMBINEZONU ZA PROLEĆE foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka zaista nadmašila samu sebe kada je u četvrtak stigla na prijem 81. Velike nagrade Monaka u Prinčevoj palati u Monaku.

 

Ona je odisala glamurom kombinezonu koji je diskretno otkrivao ramena i činio da izgleda prefinjeno, elegantno, a ipak tako jednostavno i pristojno.


Princezu Šarlin (46) je fotografisao Erik Maton zajedno sa njenim suprugom princom Albertom u senzacionalnom tamnoplavom kombinezonu brenda Louis Vuitton.

 

 

Ovaj naizgled običan, a zapravo veoma interesantan dizajnerski komad  sadržao je takozvani "Bardo dekolte" koji otkriva ramena, dok je princeza u predelu struka imala upečatljiv kaiš koji je nagalašavo njene obline.

 

Pantalone širokih nogavica dodatno su izdužile figuru, pa ne čudi što su joj mnogi pozavideli na savršenom izgledu. 

Ceo stajling Šarlin je upotpunila modernim metalik štiklama sa šiljastim vrhom koje su se savršeno slagale sa kaišem. Njeni podšišani plavi pramenovi bili su pušteni da slobodno padaju, a kako bi se postigao još miliji izgled jedna strana šiški je zabačena u stranu. 

 

Poznato je da Šarlin obožava brendiranu odeću i da uživa noseći je na važnim događajima zbog čega je mnogi smatraju jednom od najbolje obućenih žena u kraljevskim porodicama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Predsednik Srbije odlikovao supruga princeze Šarlin od Monaka, Alberta od Monaka 

 

makonda-tracker