naš favorit – beli dior!

Kakve patike nosi Aleksandra Prijović? 3 modela kojima bi malo koja fashionista mogla da odoli sinonim su za luksuz

0

Pevačicu ne viđamo tako često u sportskoj obući, ali svaki put kada je odabere ostavi utisak

Aleksandra Prijović ne nosi često patike, ali kada je vidimo u njima – uvek je u pitanju suvi luksuz
Aleksandra Prijović ne nosi često patike, ali kada je vidimo u njima – uvek je u pitanju suvi luksuzfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović poznata je po veoma elegantnom stilu, pa je tako obično viđamo u bajkovitim haljinama i otmenim ženskim odelima, ali i ona u svakodnevnim i ležernijim situacijama na prvo mesto stavlja udobnost.


Naravno, budući da je velika zaljubljenica u modu i ne štedi kada je reč o širenju garderobera, i nonšalantni stil popularne Prije podrazumeva luksuz, pa su tako i sportski komadi koje nosi često s potpisom poznatih modnih kuća.


Svi modeli patika koje nosi su uglavnom klasičnog dizajna, jednostavni i nenapadni, pa upotpunjuju njene modne kombinacije ne skrećući previše pažnje, kao podrška autfitu.

Pre dve godine, Aleksandra Prijović bila je među najveselijima na koncertu svog kuma i prijatelja Aca Pejovića na Tašu, a tada je nosila crnu mini-haljinu i bele patike modne kuće Dior.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

U pitanju je model Walk 'n' Dior, bele boje, na čijim pertlama je ispisano ime ovog brenda i koje se prodaju u brojnim varijantama. Pevačica je ponela patike koje najviše podsećaju na verziju od belog platna i prevrnute teleće kože.

 

Aleksandra Prijović na koncertu Aca Pejovića u Dior patikama bele boje i kratkoj crnoj haljini
Aleksandra Prijović na koncertu Aca Pejovića u Dior patikama bele boje i kratkoj crnoj haljinifoto: Nemanja Nikolić

Kako to obično biva sa ženama čiji stil uvek privlači pažnju, na Instagramu je otvoren profil posvećen garderoberu Aleksandre Prijović, na kom smo pronašli podatke o još nekim modelima obuće koju je pevačica nosila.


Što se tiče patika, tu je navedena i duboka varijanta iz linije Walk 'n' Dior, crni model s belom platformom, izrađen u crnoj mreži, koja prikazuje motiv Macrocannage, prepoznatljiv za ovu francusku kuću.

 

 

Srpska pevačica ponela je ove patike tokom šetnje Sarajevom, a njihova cena iznosi 928 evra.


Nešto ranije, na ovoj stranici je objavljeno da je Prija pre koncerta u Novom Sadu nosila patike modne kuće Brunello Cucinelli, obuću od prevrnute kože sa masivnim đonom.

 

 

Njihova puna cena iznosi 1.100 evra, a imaju nenapadno svetlucave detalje i zgodne su za svakodnevne prilike.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koncert Aleksandre Prijović u Novom Sadu

 

makonda-tracker