pun pogodak

Ni najefektnija haljina ne može da mu parira: Novo izdanje Aleksandre Prijović nije za STIDLJIVE, nosila bi ga i Džej Lo

0

Još jednom je naša pevačica održala modnu lekciju o kojoj bruji region 

SAVRŠENO IZDANJE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ
SAVRŠENO IZDANJE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ foto: Munja/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala još jedan u nizu koncerata u sklopu turneje "Od istoka do zapada". Ovog puta publika je u njenim pesmama mogla da uživa u dvorani Zamet u Rijeci, a atomsfera je bila, kao i na dosadašnjim koncertima, uzavrela.

 

Osim zbog pesama koje se već mesecima pevaju širom Srbije i zemalja regiona, Aleksandra svojom energijom i odličnim modnim izdanjima mami pažnju javnosti.

 

Na listu najboljih Aleksandra je dodala i jedan komplet, koji je bio u efektnoj letnjoj boji, a koji joj je stajao kao saliven.

 

 

Umesto haljine ovog puta izbor je pao na odelo, jedno od najlepših koje smo na njoj imali prilike da vidimo. On je bio sačinjen od  pantalona sa  visokim strukom i predimenzioniranim nogavicama uz koji je ponela odgovarajući sako sa dva reda kopčanja.

 

Iako veoma efektno, odelo je ostalo u senci topa koji je bio sve samo ne običan. Komad njujorškog brenda Area bio je ukrašen kristalima sa potpisom čuvenih dizajnera Piotrek Panszcyk i Beckett Fogg,  koji su poznati po odevnim komadima poput ovog.

 

 

Ono što nije moglo da promakne jesu i vrlo efektne sandale, optočene šljokicama, sa visokom kockastom štiklom, koje su veoma udobne i mogu se kombinovati gotovo uz sve.

 

Kosu je pokupila u visoku pletenicu, koja joj savršeno stoji, a odličan je izbor u toplim letnjim večerima poput ove. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koncert Aleksandra Prijović u Novom Sadu 

 

 

makonda-tracker