suvi luksuz

Kristali, prorezi i 17.500 dolara za MODNU ISTORIJU: Aleksandra Prijović ponela REMEK-DELO koje morate da vidite izbliza

0

Popularna pevačica uložila je desetine hiljada evra u modna izdanja za svoje koncerte u Beogradu, a ovaj neobični sako definitivno je komad koji obožavaju i svetske zvezde

Aleksandra Prijović na drugom koncertu u Areni, 29. septembra
Aleksandra Prijović na drugom koncertu u Areni, 29. septembrafoto: samoochill/X

Pevačica Aleksandra Prijović juče je održala drugi od tri zakazana koncerta u Štark areni u Beogradu, na kom je okupila hiljade oduševljenih fanova.


Mnoge poznate ličnosti plakale su i igrale uz najveće hitove mlade pevačice, a bez sumnje je najemotivniji deo večeri bio kada se pevačica pojavila na sceni u društvu Lepe Brene.


Prve večeri, Aleksandra Prijović oduševila je trima odevnim kombinacijama koje su ostavile utisak, a u istom duhu je nastavila i sutradan. 

 

Na scenu je izašla u božanstvenoj haljini, možda i najlepšoj koju je nosila do sad, a potom se presvukla u crvenu kožnu haljinu i, za kraj, u crno odelo.

 

1 / 5 Foto: Kurir

 

Dok su pantalone jednostavno i klasičnog dizajna, pevačica se odlučila za sako koji se svrstava u modna remek-dela, i to model britanske modne kuće Alexander McQueen.

Luksuzni komad, čija cena iznosi čak 17.500 dolara, u obliku je slova X . U pitanju je blejzer s većim okruglim prorezima u predelu struka, dok prednji i zadnji deo krasi božanstven vez.

 

 

Uz srebrne niti u obliku cveća i lišća, tu su brojne pernice, šljokice i kristali, a sve se završava svetlucavim resama.

 


Kako tvrde domaći mediji, Aleksandra Prijović je samo za prve dve večeri izdvojila više od 50.000 evra isključivo za odeću luksuznih svetskih modnih kuća.

 

U galeriji se prisetite modnih izdanja Aleksandre Prijović na prva dva koncerta u Areni.

1 / 11 Foto: Petar Aleksić

 

BONUS VIDEO

Mama Aleksandre Prijović na drugom koncertu

 

 

makonda-tracker