modna magija

Haljina za moderne gejše i sandale bez kojih proleće ne može da prođe: Nina Badrić u izdanju koje je opčinilo Zagreb

0

Prvi prolećni dani inspirisali su Ninu da ponese najlepše komade koje čuva u svom garderoberu 

foto: Instagram / badrich
foto: Instagram / badrich

Letnje temperature izmamile su na ulice evropskih prestonica žene koje su već počele da nose svoje omiljene prolećne komade garderobe u kojima se osećaju sjajno. 

 

Među njima je i lepa pevačica Nina Badrić, koja je u poslednjih nekoliko dana bila u centru pažnje javnosti upravo zbog komada koji su oduševili trenseterke, ali i sve one žene koje uživaju u klasici i koje vole komade koji se nose iz godine u godinu. 

 

Ovog puta u fokusu se našla njena haljina, sačinjena od mekane svile koja miluje i hladi kožu, a koja je istakla njenu ženstvenost i učinila da podseti na moderne gejše.

Ovog puta pevačica je izabrala model pod nazivom Alghero sa potpisom brenda Marella. U osnovi crne boje, sa cvetnim detaljima, ova haljina je odličan izbor za žene svih godina.

 

Budući da je blago plisirana u struku i ima efekat preklopa odlično skriva sve nedostatke u predelu struka i stomaka, a bočni prorez daje joj dašak senzualnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Uz nju Nina je ponela kultne sandale modne kuće Šanel, koje je već nosila više puta, a bez kojih nie jedno proleće ne može da prođe.  Prema najavama, jedan od najpopularnijih modela obuće za ovu sezonu proleće-leto biće slingback modeli sa niskom potpeticom ili ravnim đonom.

 

Celu kombinaciju Nina je upotpunila prelepom torbom brenda Givenchič. U pitanju je model Pandora Bok, koja je pre deset godina bila pravi hit,a žene je obožavaju i danas, pa ne čudi što je postala pravi modni must have. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako kuva Nina Seničar?

 

makonda-tracker