čista avangarda

Kad se ona pojavila – Pariz je zanemeo! Džej Lo NIKAD niste videli u ovakvom izdanju, a izgleda kao REMEK-DELO

0

Od Dženifer Lopez navikli smo na vrhunsku eleganciju, ali ovako nešto još nije nosila!

Dženifer Lopez na Nedelji mode u Parizu
Dženifer Lopez na Nedelji mode u Parizufoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon što smo videli najnovije muške kolekcije, počela je Nedelja mode u Parizu na kojoj ćemo videti šta su dizajneri spremili za žene i već prvi dan obećava.


Manifestacija je počela revijom modne kuće Schiaparelli, koja je ponovo pokazala zašto važi za sinonim za visoku modu već godinama i predstavila avangardne kreacije koje ćemo sigurno uskoro viđati na svetskim zvezdama.


Jedna od njih obeležila je i ovu reviju – Dženifer Lopez pratila je predstavljanje nove kolekcije iz prvih redova, a pojavila se u crno-belom stajlingu koji potpisuje ova modna kuća.

 

Dženifer Lopez na Nedelji mode u Parizu
Dženifer Lopez na Nedelji mode u Parizufoto: Ivanka Voisin / Starface / Profimedia

Džej Lo odabrala je crne helanke, belu bluzu s efektnim okovratnikom i beli kaiš sa zlatnim detalima, a sve je upotpunila belom jaknom s belim laticama.

 

Dženifer Lopez na Nedelji mode u Parizu
Dženifer Lopez na Nedelji mode u Parizufoto: Ivanka Voisin / Starface / Profimedia

Ne bi to bio Schiaparelli da nema nekog upečatljivog detalja, pa je Dženifer ponela neobične naočare za sunce koje podsećaju na oči s obrvama i vrlo šik crnom torbicom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin

 

makonda-tracker