modna inspiracija

Za Monte Karlo, London ili Beograd: Jelena Đoković u najjednostavnijem prolećnom izdanju u koje ćete se ZALJUBITI

0

Jelena Đoković je još jednom dokazala da i bez mnogo detalja, bez komplikovanog uklapanja materijala i boja možete da izgledate fantastično 

JELENA ĐOKOVIĆ U NAJJEDNOSTAVNIJOJ PROLEĆNOJ KOMBINACIJI
JELENA ĐOKOVIĆ U NAJJEDNOSTAVNIJOJ PROLEĆNOJ KOMBINACIJI foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, jedna je od onih žena na domaćoj javnoj sceni koju na hiljade žena širom Srbije prati i u njoj traži inspiraciju za neki od svojih sledećih autfita.

 

Jelena voli jednostavne kombinacije, bez mnogo detalja, skupih krpica, torbi i cipela. Ona uživa u komadima poput džinsa, jednobojnih majica, patika i svih onih komada koje žene najviše vole da nose.

 

Jednu takvu kombinaciju pokazala je danas na društvenim mrežama. Lepa Jelena ponela je farmerke klasičnog kroja sa dubokim strukom, jednostavnu satensku majicu na bratele boje slonovače i torbicu u istoj nijansi.

 

 

Ako je sudeći po onom što se vidi na društvenim mrežama Jelena je uživala u Monte Karlu gde je provela nekoliko dana, a jedan stajling je sve oduševio.

 

Kao što smo navikli, i ovaj njen stajling je bio veoma jednostavan, a ipak tako efektan da bi mnoge devojke volele da ga odmah iskopiraju. Ovakva odevna kombinacija savršena je za sve prilike, ali i mesta.

 

 

Jelena ju je ponela u Monte Karlu, ali podjednako bi se dopala trenseterkama i u Njujorku, Londonu, Beogradu. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Jelena Karleuša na Nedelji mode 

 

makonda-tracker