(foto)

More, osmeh, zagrljaj & čista LJUBAV: Romantična fotografija Novaka i Jelene Đoković koja će vam ulepšati ovu nedelju

0

Teniser Novak Đoković koristi period odmora da uživa kraj supruge Jelene, pa su podelili jedan lep zajednički momenat.

Novak i Jelena Đoković vole se gotovo pune dve decenije
Novak i Jelena Đoković vole se gotovo pune dve decenijefoto: EPA/Andrej Cukic

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ne igra turnir u Majamiju, već slobodne dane pred nastavak sezone koristi da se posveti prioritetima, koji trenutno nisu povezani za sport! Zapravo, on koristi ovo vreme da bude kraj svoje porodice, kao i da provodi s njima kvalitetno vreme, što mu je zasigurno potrebno nakon mnogo putovanja i iscrpljujućih teniskih mečeva.

 

Sa svojom suprugom Jelenom Đoković podelio je prelepu novu fotografiju, a ovakve ih dugo nismo videli zajedno. Jelena je uz Novaka uvek i svuda, već gotovo dve decenije i njegova je najveća podrška i ljubav.

 

Podsetimo, prvi put se Jelena, tada Ristić, pojavila u javnosti kao Novakova devojka davne 2006. godine u Amersfortu, a od tada je ona gotovo na svakom turniru u njegovom boksu.

 

Par je u međuvremenu izgovorio sudbonosno "da" i dobio sina Stefana i ćerku Taru, a njihova priča jedna je od najlepših u svetu poznatih.

 

 

Mnogi poslovni, sportski i životni izazovi samo su učvrstili njihovu vezu, a par neretko deluje zaljubljeno kao i na početku veze, pa ih možemo često videti u romantičnim trenucima, zagrljajima, poljupcima...

 

Ovog puta, na red je došao selfi, na kom je par pozirao nasmejan i zagrljen kraj mora, a u ovom momentu njihova fotografija na Instagramu broji preko 233 hiljada lajkova.

 

U opis fotografije postavili su samo emotikon crvenog srca, a oboje su bili ležerno obučeni za dan pored mora; Jelena je blistala u kežual izdanju, crnom sakou i naočarima s animal printom, a kosu je stilizovana u ležernu punđu. Novak je takođe bio lepo obučen kraj nje, pa je nosio svetlu košulju i preko nje džemper u krem boji.

 

Još fotografija Đokovića pogledajte u galeriji:

 

1 / 8 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

PRESVLAČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

 

 

.

makonda-tracker