nabavite što pre

STREET STYLE ZA KOJIM DEVOJKE ČEZNU: Ovaj zabavan komad se svakog proleća vraća u modu, a pruža trendi gradski izgled

0

Među komadima od džinsa, postoji jedan koji definitivno nije za svakoga, ali je dodatak urbanom stilu kojem je teško odoleti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je reč o pantalonama s tregerima, jedno je sigurno — u ovom komadu se najbolje osećaju izuzetno vitke devojke, ali s malo više saopouzdanja i uz mudro kombinovanje, svako može da ih iznese na sjajan način.


Ovaj udobni odevni komad koji je apsolutni vladar kada je u pitanu street style u prolećnim mesecima odlična je alternativa farmerkama ukoliko želite da napravite neku sitnu i zanimljivu promenu u svom načinu odevanja. Iako su gotovo isto što i farmerke, pri odabiru teksas pantalona s tregerima je možda još važnije obratiti pažnju na kroj jer vrlo lako mogu da učine da delujemo još krupnije, nezgrapno ili previše casual.

 


Pored toga, nije ni tako jednostavno kombinovati ih! Međutim, postoje neka opšta pravila za nošenje ovog komad.


Prvi je svakako da, za razliku od običnih farmerki, ovaj komad džinsa nikad ne kombinujete s drugim, pa je tako kombinacija teksas pantalona s tregerima i teksas košulje najstrože zabranjena. Međutim, košulje su dozvoljene — ako nosite neki nenapadan model pantalona, birajte košulje efektnih dezena i intenzivnih boja, a ukoliko ste poneli pantalone s tregerima koje imaju džepove, prelive boja i sl, onda se radije opredelite za jednobojnu košulju.
Iakomnogi najpre posegnu za patikama, imajte na umu da mogu fantastično da izgledaju sa sandalama, pa čak i sa klasičnim salonkama s najvišom štiklom ukoliko prilika to zahteva.

 

Poznate devojke oduševljene su ovim komadom, a evo za koje modele su se one opredelile i na koji način su ih ponele.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker