moćno izdanje

Monohromatski, supertrendi, a ne košta bogatstvo: Severina u autfitu koji možete iskorpirati za svega 3.000 dinara

0

Dobro je poznato da Seve ne štedi kada je oblačenje u pitanju, a vi možete izgledati podjednako dobro u sličnim komadima, koje možete pronaći u domaćim tržnim centrima 

SEVERININ MOĆNI AUTIFIT INSPIRACIJA ZA PROLEĆE
SEVERININ MOĆNI AUTIFIT INSPIRACIJA ZA PROLEĆE foto: Severina/Instagram

Pevačica Severina Vučković godinama gradi uspešnu muzičku karijeru, a osim zbog mnogo svojih hitova ljudi je vole i jer nema dlake na jeziku, veliki je borac za prava žena, ali i jer ima istančan modni stil.

 

Čini se da tokom cele godine lepa Severina veoma vodi računa o tome u kakvom izdanju će se pojaviti u javnosti, a već s prvim prolećnim danima njeni odevni komadi mogu da budu prava inspiracija.

 

Jednu pravu prolećnu kombinaciju imali smo prilike da vidimo kada je pre nekoliko dana objavila nove fotografije na svom Instagram profilu.

 

 

Na njiima smo imali prilie da vidimo Seve obučenu od glave do pete u roze, dugu plisiranu suknju i trendi, mekani, pamučni duks u istoj boji.

 

Plisirane suknje su se pre nekoliko godina, nakon decenija pauze, ponovo vratile na modni tron i postale obavezan deo garderobera svake devojke koja priti aktuelne modne trendove.

 

Uz nju se može kombinovati sve, od jednostavne pamučne majice, do košulje, zbog čega je postala omiljena mnogima. Osim toga, ona savršeno stoji kako uz mokasine, sandale, tako i uz patike, a Seve ju je ovog puta ponela upravo uz mokasine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Iako su njeni stajlinzi obično veoma skupi, to ne znači da se slični komadi ne mogu pronaći po znatno nižim cenama. Ako malo prošetate po tržnim centrima pronaćićete jednostavne, a podjednako lepe komade po mnogo nižim cenama.

 

Tako Severinin stajling možete iskopirati za manje od 3.000 dinara, a na vama je da odete, prošetate, pronađete slične komade i izgledate bogovski. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Severina se krije od medija 

 

 

makonda-tracker