to je to

Savršen spoj BOJE i KROJA koji će biti HIT PROLEĆA: Severina MOĆNIM STAJLINGOM opčinila Cirih

0

Kad se spoji moderno i praktično dobije se kombinacija u koja je vanvremenska i nepogrešiva 

TRENDI KOMBINACIJA SEVERINE VUČKOVIĆ OPČINILA TRENDSETERKE
TRENDI KOMBINACIJA SEVERINE VUČKOVIĆ OPČINILA TRENDSETERKEfoto: Instagram

U proteklih nekoliko meseci Severina je vodila teške bitke, a ona koja se ticala starateljstva nad sinom joj je i nateže pala. Nakon što joj je ponovo vraćeno starateljstvo nad Aleksandrom Severina se posvetila muzici i sada je čini se, jača nego što je bila ikada.

 

Ona je nedavno održala koncert u Minhenu, nakon čega je otišla u Cirih. Publika ju je dočekala uz gromoglasne aplauze, a kao i uvek tu su bili i njeni stajlinzi koji nisu mogli da prođu neopaženo.

 

Njene scenske kombinacije su uvek veoma efektne i brižljivo na njima radi bez obrzira da li nastupa pred 100 ili 1000 ljudi. I ovog puta njen izbor je bio inspiracija mnogim ženama koje prate trendove i vole da budu uvek u modnim tokovima.

 

Severina je tokom nastupa u Minhenu imala jedan peh kada su joj se pocepale pantalone usred nastupa, pa je odlučila da za koncert u Cirihu izabere mnogo praktičniji stajling.

 

Teksas šorts je uvek pun pogodak, a kad ga iskombinujete sa klasičnom belom majicom - komadom koji je apsolutni hit godinama unazad, tada sigurno nema greške.

 

Čizme do kolena dobro se uklapaju u ovo izdanje, gde je glavna zvezda efektna jakna. U pitanju je poljska dizajnerka Magda Butrim, čije su kreacije veoma popularne među trendseterkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ipak, nije ovo privuklo najviše pažnje na njenom najnovijem autfitu. Zvezda večeri bio je predimenzionirani sako modernog kroja sa prelepim cvetnim dezenom.

 

Ovakvi komadi jasno pokazuju da muška i ženska moda i te kako imaju dosta toga zajedničkog i da čak i najobičniji crni sako savršeno može da pristaje kako muškarcima tako i ženama

 

Budući da je proleće tu, pred vratima, sigurno je da će cvetni komadi nastaviti da patroliraju modnim pisatama, ali i ulicama Beograda, kao i drugim prestonicama Evrope. 

 

Bonus video:

Severina pokušala da se sakrije od medija ali joj nije pošlo za rukom 

 

makonda-tracker