praktično

3 prolećna autfita Nine Radulović koje ćete odmah poželeti da imate: Udobni, jednostavni, a ipak - ostavljaju bez daha

0

Uprkos činjenici da svaka žena voli da u svakom trenutku izgleda prefinjeno, nekada je sasvim u redu da nosite ono u čemu stvarno uživate 

foto: Instagram / nina_radulović_official
foto: Instagram / nina_radulović_official

Voditeljka Nina Radulović jedna je od onih žena koja se ne libi da svoju privatnost podeli sa pratiocima na društvenim mrežama. 

 

Kada je na radnom zadatku Nina uvek blista pred objektivom fotoaparata, ali u onim trenucima kada je kod kuće ili završava svoje privatne obaveze lepa voditeljka najviše voli ležerne kombinacije u kojima bi mogla da ide na kraj sveta. 

 

Takve 3 kombinacije Nina je nedavno podelila na društvenim mrežama i malo je reći da su devojke koje je prate bile oduševljene.

 

 

Ukoliko tražite inspiraciju za neki naredni izlazak, šetnju sa drugaricom ili odlazak u pozorište ova tri Nina autfita mogu da vam pomognu da dobijete ideju kako da iskombinujete komade koje sigurno već imate u svom ormaru.

 

Jednostavan stajling Nine Radulović koji može da nosi svaka žena
Jednostavan stajling Nine Radulović koji može da nosi svaka žena foto: Instagram / nina_radulović_official

 

Prva njena kombinacija je jednostavan spoj kratke sive karirane suknje koja je protkana belim sitnim nitima i belog jednostavnog džempera modernog kroja, koji se može nositi u hiljadama kombinacija i u gotovo svim prilikama. 

 

Jedan od Nininih omiljenih odevnih komada ove zime bio je i topli, dugački krem kaput do članaka, koji je voditeljka nosila uz mnoge druge kombinacije. U njemu se oseća ušuškano i sigruno da joj ni u svežim prolećnim jutrima i večerima neće biti hladno. 

 

Kao detalj voditeljka je ponela malu kožnu sivu torbu poznatog brenda i čizme gležnjače koje su aposlutni hit među Srpkinjama već godinama. Ipak, tu su i dva detalja, kojima Nina priziva leto, a to su žute sunačane naočare koje je okačila oko vrata na džemer i drečavi žuti nokti, koji su ove sezone jedan od omiljenih izbora mnogih devojaka. 

 

Druga kombinacija lepe voditeljke je nešto ležernija
Druga kombinacija lepe voditeljke je nešto ležernijafoto: Instagram / nina_radulović_official

 

Drugu kombinaciju koja je Nina pokazala je veoma slična prvoj, s tim da je malo ležernija i opuštenija, pa je savršena za uživanje u dugim šetnjama sa prijateljima. 

 

Na drugoj fotografiji voditeljka je ponela tuniku sa žutim tufnama i obične helanke u crnoj boji, koje su savršene za one trenutke kada želite da se opustite i da vas ništa u tom uživanju ne sputava. 

 

Dugi mantil takođe krem boje savršen je za toplije dane, one kada vam je potrebno samo nešto što će da vas zaštiti od kiše ili vetra, koji nije retkost u prolećnim danima. 

 

Uz to savršeno su se uklopile trendi patike i mala torba krem boje. 

 

Treća kombinacija Nine Radulović je elegantnija i malo ženstvenija
Treća kombinacija Nine Radulović je elegantnija i malo ženstvenija foto: Instagram / nina_radulović_official

 

Treća kombinacija je nešto elegantnija, ali ništa manje udobna i prijatna. Za ovu priliku Nina je ponela haljinu animal printa, crne kožne čizme do kolena, koja su apsolutni pogodak u skoro svakoj odevnoj kombinaciji.

 

Uz njih tu je i prelepa kratka kožna jakna i mala torba roze boje koja se savršeno ukolopila uz rozikaste detalje na crno-beloj haljini. 

 

Čini se da Nina veoma uživa u modnim izletima, a još više u deljenju svojim omiljenih stajlinga sa pratiocima na društvenim mrežama. Inspiracija je pred vama sada samo treba da je iskoristite. 

 

 

makonda-tracker