stil bez mane

MAKSI, riskantno & tako elegantno: Severinina rolka-haljina koja je mnogo više od običnog komada za glamuroznu noć

0

Severina Vučković je crnu haljinu ponela u ultraefektnom izdanju koje je samo za hrabre dame!

Severina Vučković ima fantastičnu haljinu koja definitivno nije za svakog
Severina Vučković ima fantastičnu haljinu koja definitivno nije za svakogfoto: Instagram / severina

Uz malu crnu haljinu nikada nećete pogrešiti kada je odaberete za bilo kakvu elegantnu priliku. To je jedan od top 5 komada koje treba imati svaki garderober, a njena čar je što je i elegantna i nikada ne izlazi iz mode. Takođe, može se kombinovati na milion i jedan način.

 

Ipak, crna haljina, i kada je maksi, može biti potpun pogodak, a hrvatska pevačica Severina Vučković ima fenomenalan odevni komad koji je veoma riskantan, ali vrlo efektan kada se ponese na način na koji je ona nosi.

 

Naime, pevačica je na svom Instagramu podelila kombinaciju koja ističe žensku figuru, vrlo je glamurozna, ali definitivno ne može svako da je nosi (a ako može, možda ne bi smeo).

 

 

Severinina riskantna haljina

 

Severina je ponela haljinu brenda Galvan London, iza kog stoje četiri dizajnerke, koje stvaraju večernju odeću za hrabre žene sa stilom.

 

Reč je o rolka-haljini koja nije zatvorena, kako bi delovalo na prvi pogled, već na boku ima vrtoglavi izrez koji dopire čak do struka, a u tom predelu ima i okrugli izrez koji je i inače vrlo efektan detalj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

S obzirom na ovakav kroj, ovo je vrlo riskantno nositi — ako niste Severina!

 

Ovu haljinu ukombinovala je sa burgundi kožnim cipelama sa visokom štiklom, pa je na fenomenalan način iznela modni minimalizam upakovan u ultraefektno izdanje.
 

Severini nisu strana smela izdanja, pa je nedavno iznenadila Balkan žutom haljinom u stilu krinoline na nastupu benda Let 3 na ovogodišnjoj Dori, na kojoj su pokušali ponovo da pobede i plasiraju se na Evroviziju.

 

Pogledajte u galeriji kako je to izgledalo:

 

1 / 6 Foto: Dora | HRT, Youtube Printscreen

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Severina na koncertu Brusa Springstina

 

makonda-tracker