njen stil

SVA U CRNOM, ali nijedan detalj nije dosadan: Iva Štrljić ima odličnu ideju za monohromatski večernji stajling

3

Iva Štrljić bila je glavna zvezda dodele nagrada u Beogradu, gde je pokazala efektan monohromatski stil.

Iva Štrljić
Iva Štrljićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je održana dodela nagarada jednog radija kako promovisali preduzetništvo u okviru strategije ekonomskog i socijalnog razvoja u Srbiji, a među prisutnima se našla glumica Iva Štrljić.

 

Glumica je pre nekoliko meseci imala nezgodu, kada je slomila obe ruke, na snimanju nove serije, zbog čega je morala da miruje. Čini se da se, nakon tog peha, Iva sasvim oporavila, te je zablistala punim sjajem na pomenutoj dodeli nagrada.

 

Lepa glumica odlučila se za klasični monohromatski stajling u crnoj boji, koji je bio sve samo ne dosadan.

 

Crne stajlinge, za dan ili noć, obožavaju mnoge svetske dive, poput Anđeline Džoli i Monike Beluči, tako da je to uvek dobar izbor, premda neke slavne dane, poput urednice VogaAne Vintur, ovakva izdanja ne odobravaju!

 

Ipak, crni stajling uvek je elegantan i odmeren izbor za noćna izdanja, što je Iva ovog putai dokazala svakim odevnim komadom.

 

Iva Štrljić sa dobijenom nagradom
Iva Štrljić sa dobijenom nagradomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, lepa glumica ponela je čipkastu bluzu sa puf-rukavima, sa veoma efektnim srcolikim dekolteom. Uz nju je uklopila crne pantalone i crne cipele s vrtoglavom potpeticom. Jednostavno, a tako elegantno!

 

Čini se da je Iva ovog puta odustala od svog prepoznatljivog znaka — crvenog ruža — ali odlično joj je pristajala decentna šminka i ravno isfenirana plava kosa.

 

Efektan stil Ive Štrljić inspiracija je za ljubiteljke crne boje
Efektan stil Ive Štrljić inspiracija je za ljubiteljke crne bojefoto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

IVA ŠTRLJIĆ ZA KURIR TV OTKRILA SVOJU RUTINU PRED SNIMANJE: Gledam sve naše domaće serije, a tamo gde ja glumim, TO POSEBNO PRATIM

 

makonda-tracker