romantično

Bez ZAŠTITNOG ZNAKA, ali u izdanju vredno DIVLJENJA: Iva Štrljić oduševila na premijeri filma "Heroji Halijarda"

0

Glumica u monohromatskoj odevnoj kombinaciji o kojoj će se dugo pričati.

Iva Štrljić uvek prati modne trendove.
Iva Štrljić uvek prati modne trendove.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je u prepunoj MTS dvorani u Beogadu održana premijera filma "Heroji Halijarda" scenariste i reditelja Radoša Bajića.

 

Glavne uloge u ovom filmu, koji je bio i trci za srpskog kandidata za Oskara, igraju Petar Božović, Žarko Laušević, Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Radovan Vujović i mnogi drugi.

 

Među poznatim ličnostima koje su došle da premijerno pogledaju ovo ostvarenje bili su Marija Petronijević sa suprugom, Petar Strugar, Gordan Kičić, Anđelka Prpić sa mužem, a među zapaženijima je bila i glumica Iva Štrljić. 

Popularna glumica jednom prilikom je za Blic otkrila da obožava glamur i da bi i u teretanu išla u šljokicama, a time je zračilo i njeno sinoćno izdanje koje je u isti mah bilo i romantično i elegantno.

 

Ona je za premijeru obukla svetlucavo odelo u nijansi između roze i boje breskve, koje je pratilo liniju njenog tela i još jednom istaklo njenu besprekornu figuru.

 

Gornji deo kombinacije je činio duži sako koji je bio oivičen tankim belim linijama koje su se uklopile sa belom bluzom koju je Iva ispod obukla.

 

Donji deo kombinacije su činile pantalone ravnog kroja sa ivicama od istog materijala.

Iva Štrljić u svetlucavom odelu na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Iva Štrljić u svetlucavom odelu na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovakvo odelo je idealno za večernje izlaske ili poslovne večerna kojima želite da ostavite odličan utisak.

 

Uz romantično odelo, Iva je ponela čvrstu torbu srednje veličine koja je bila u sličnoj nijansi kao i cela kombinacija.

 

Za kraj, glumica je kosu isfenirala na ravno, a što se tiče mejkapa, on je bio u skladu sa modnim izdanjem, ali je izostao crveni karmin po kojem je Iva prepoznatljiva.
 

Mogu slobodno da kažem da je moj zaštitni znak crveni karmin. Volim kada na sebi imam crveni dezen, zato što je to boja neke posebne snage, neke moći u nama. Mislim da svako može da se pojavi u nečemu crvenom i da mu dobro stoji, a sa mojim temperamentom se poklapa ta crvena boja – rekla je Iva Štrljić za Blic.

 

Bez ili sa crvenim karminom, Iva Štrljić uvek oduševi svojim modnim kombinacijama služeći kao prava inspiracija mladim devojkama koje žele da budu uvek besprekorno stilizovane.

 

BONUS VIDEO

 

Tamara Kalinić nosi bordo torbu

 


 

 

 

 

 

makonda-tracker