uvek u trendu

Oduševiće žene od 18 do 88 godina: Omiljena modna caka Sindi Kraford u poslednje vreme sigurno će vam se dopasti

0

Dosta je Sindi trpela za lepotu – sada joj je na prvom mestu udobnost, ali bira modele tako da ipak izgleda vrlo šik

foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Američka manekenka Sindi Kraford, živa legenda modelinga i jedan od originalnih supermodela iz 90-ih, nedavno je proslavila 58. rođendan i jednako je božanstvena i oduzima dah kao u danima kada je šetala pistom.


Sada se ona tek povremeno vraća na revije, ali svaki put oduševi svet, što joj, ruku na srce, pođe za rukom i kad je paparaci spaze u šetnji komšilukom ili u šopingu.

 

Jednostavno, to je Sindi!

Slavna lepotica poznata je uvek bila i po praktičnom ličnom stilu, koji spaja klasiku s aktuelnim trendovima i u svakom trenutku joj omogućava da joj bude udobno i prijatno dok i dalje izgleda veoma šik. U poslednje vreme to postiže, između ostalog, i time što sve češće nosi ravnu obuću i pokazuje kako izgledati elegantno bez pomoći visokih štikli.

 

Sindi Kraford ne skida farmerke i uglavnom ih kombinuje s ravnom obućom
Sindi Kraford ne skida farmerke i uglavnom ih kombinuje s ravnom obućomfoto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uglavnom ih kombinuje s farmerkama, pretežno dubljim modelima ravnih i zvonastih nogavica, obožava papuče, iako povremeno "uskoči" u nešto elegantnije varijante.


Čak smo je i na poslovnim sastancima viđali u komfornoj obući ravnog đona, a u galeriji pogledajte neke od njenih najefektnijih modnih kombinacija bez visokih potpetica u poslednje vreme.

1 / 6 Foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima sa Zapada

 

makonda-tracker