trendi i moćno

Kupite je, nosite i ne žalite ni dinara: Marija Vicković ima JEDINU SUKNJU koja će vam biti potrebna ovog proleća

1

Midi i maksi suknje će definitivno biti trend koji nećete moći da zaobiđete ove sezone 

MARIJA VICKOVIĆ IMA JEDINU SUKNJU KOJA VAM TREBA OVOG PROLEĆA
MARIJA VICKOVIĆ IMA JEDINU SUKNJU KOJA VAM TREBA OVOG PROLEĆA foto: R.Z./ATAImages

Glumica Marija Vicković domaćoj publici predstavila se nizom sjajno odigranih uloga u brojnim domaćim filmovima i serijama, ali njena najveća ljubav je pozorište u kojem na sceni ostavalja 100 posto sebe.

 

Marija je nedavno u javnosti saopštila da je posle 22 godine dala otkaz u Narodnom pozorištu u Beogradu i da je prešla u Jugoslovensko dramsko pozorište što je izazvalo oduševljenje svih koji vole i cene njen rad.

 

Dok je govorila o novoj poslovnoj odluci sve oči bile su uprte u njen savršen stajling, midi suknju u bež boji sa visokim strukom, koja joj je stajala kao salivena. 

 

 

Uz nju Marija je savršeno uklopila crnu rolku, koju je uvukla u suknju, a koja je naglasila njenu vitku liniju i učinila da izgleda prefinjeno. Uz diskretan nakit koji je ponela glumica ova kombinacija nije ostala neprimećena. 

 

Savršena za posao, šetnju, poslovni sastanak, ma gotovo za svaku priliku. Ipak, nije samo suknja pobrala simpatije okupljenih ljudi koji su prisustvovali proslavi "Dana Jugoslovenskog dramskog pozorista" i svečanoj dodeli "Godišnjih nagrada" koje su održane je u foajeu Scene Ljuba Tadić.

 

STAJLING MARIJE VICKOVIĆ O KOJEM SE PRIČA
STAJLING MARIJE VICKOVIĆ O KOJEM SE PRIČA foto: R.Z./ATAImages

 

Veliko interesovanje privukle su i kožne crne cipele sa leopard printom koje je glumica savršeno uklopila uz ostale odevne komade. Iako nije poznato da li je neki bredn u pitanju ili su cipele ručni rad nekog od neafirmisanih domaćih kreatora jedno je sigurno - savršene su. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stajling Mirke Vasiljević o kojem se pričalo danima 

 

 

makonda-tracker