simpatično

Romantičan stan Marije Vicković u potkrovlju: Ušuškan dom za nju i ljubav koja je kraj nje još od školskih dana

0

Marija Vicković ima preslatko ušuškan stan u jednom potkrovlju. 

Marija Vicković živi u preslatkom stanu u jednom potkrovlju, gde su samo ona i njena velika ljubav
Marija Vicković živi u preslatkom stanu u jednom potkrovlju, gde su samo ona i njena velika ljubav foto: Instagram / Marija Vicković

Poznata glumica Marija Vicković nas sve oduševljala svojim komičnom doživljajima u seriji Radio Mileva, u kojoj glumi sa maestralnom koleginicom Olgom Odanović.  

 

Iako znamo sve o njenom liku iz serije, o Mariji privatno se zna jako malo toga, osim toga da joj otac poznati političar, a nerazdvojna drugarica naša poznata glumica. 

 

Mrvice njenog intimnog života možemo s vremena na vreme na vidimo na njenom Instagram nalogu, gde redovno deli slike i snimke iz svoje svakodnevnice. 

Tu smo u prilici da vidimo da Marija živi u jednom preslatko ušuškanom stanu u potkrovlju jedne beogradske zgrade.

Lepa glumica je rođena u Crnoj Gori, a nakon epizode u Sjedinjenim Američkim Državama, odlučila je da joj baza bude u prestonici Srbije. 

U svojoj bazi ona živi sa jednim veoma simpatičnim maltezerom, ali i svojom velikom ljubavlju, koja datira još od srednjoškolskih dana, 

Naime, Marija u svom stanu ima klavir i gitaru. Posle jednog pogleda na njen profil na Instagramu, jasno je da je muzika njena velika ljubav. 

U velikom broju objava Marija peva i svira ova dva instrumenta, nekad sama, a nekad u društvu. 

Ljubav prema muzici joj je prenela njena majka, koja je bila profesorka muzičkog u srednjoj školi. 

Iako je u penziji više od deset godina, nije se mnogo promenila. Kada sam od prijateljice dobila na poklon gramofon, zamolila sam je da mi pozajmi neke ploče. Dok je birala šta će mi pokloniti propitivala me je: „Evo, daću ti Mocarta. Ti, Marija, znaš šta je Rekvijem? - rekla je Marija jednom prilikom. 

Marija ima veliki broj ploča, verovatno što svojih, što maminih, koje često pušta na gramofonu. Može se videti da su joj neki od favorita Majls Dejvis, kao i Isak Hajes... 

Takođe, po broju knjiga koja zanosna glumica ima na policama, jasno da je slobodno vreme voli da provodi i čitajući. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker