temperament

Katarina Radivojević otvoreno o svojoj impulsivnoj naravi: Bilo je pokušaja zlostavljanja, ali ja sam ratobrorna

0

Lepa glumica dala je neke odgovore koje će zaintrigirati javnost

katarina radivojević
katarina radivojevićfoto: Dragan Kadić

 

Katarina Radivojević na Budvanskoj rivijeri imala je jednu u nizu predstava “Pogledi”. Ona, Nina Seničar i Marija Vicković spojile su lepo i korisno, pa su pored odlične poslovne saradnje čekajući izvođenje se provodile i uživale na plažama Crne Gore.

 

Kako je njihova predstava dočekana lepo od strane publike, na pitanje novinara da li smatra da je to prvi znak da smo spremni da pričamo o zlostavljanju žena u Srbiji, Katarina je odgovorila:

 

- Nisam baš sigurna. Iako se mnogo više govori o tome nego ranije. Naša predstava priča o tome, ali na ironičan način - otkriva Katarina, koju smo pitali da li je nekada na bilo koji način bila zlostavljana i kako je tada reagovala.

 

Bilo je pokušaja ali nisam bila zlostavljana zato što sam poprilično ratoborne prirode - objašnjava Radivojevićeva, koja uporedo radi na nekoliko projekata ali mnoge drži u tajnosti.

 

- Trenutno se spremam za novu ulogu o kojoj ću pričati kada dođe vreme za to. Otkriću samo da puno treniram i da učim još jedan novi jezik - zagolicala nam je maštu Katarina ali nije želela da otkrije za koje tržište se radi to ostvarenje.

 

Ona, Nina i Marija osim poslovne saradnje i privatno se druže, pa nas je zanimalo kako se slažu.

 

- Obe su jake individue izuzetno, što jako cenim i poštujem.

 

Kako se o Katarini nedavno pisalo da je vrlo impulsivna na setu, te da je napravila incident, pitali smo je šta je od toga tačno.

 

- To je laž koju rešavam na sudu sa mojim advokatom, a ne u novinama. Sramno je da je jedan muškarac, uz to i producent, napao lažnim optužbama ženu koja se bori protiv nasilja nad ženama kroz svoje angažovanje projekte - kategorična je Radivojevićeva, a na pitanje da li je zaljubljena kaže:

 

- Uvek sam zaljubljena to je i razlog što izgledam ovako.

 

Kako je naziv predstave “Pogledi”, Katarinu smo pitali da li zavodi pogledom.

 

- Isključivo, to mi je najomiljenije oružje zato što sam sigurna da su oči ogledalo duše.

 

Za nju kažu da je najseksepilnija naša glumica.

 

- Upotrebila bih književniji izraz, a to je čulnost na vašem mestu. To je kompliment i hvala. Ne doživljavam svoju čulnost tako ozbiljno da bih je komentarisala. A na fizičkom izgledu radim ozbiljno, treniram po pet puta nedeljno. Različite vrste treninga, ples, teretana, kajak i stand up. Oko treninga vozim kajak leti, a ove godine sam savladala standup paddleboarding.

 

 

makonda-tracker