bez greške

Boho, lepršav & večno trendi! Zoe Kida je otkrila savršen komad za prolećno veče

0

Popularna pevačica poznata je po autentičnom modnom izrazu, a sada se pojavila u božanstvenoj kombinaciji za proleće

Predrag Radonjić i Zoe Kida na premijeri monodrame Anđelke Stević Žugić 'Šta me opet snađe'
Predrag Radonjić i Zoe Kida na premijeri monodrame Anđelke Stević Žugić "Šta me opet snađe"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U beogradskoj mts Dvorani proteklog vikenda je održana premijera monodrame Anđelke Stević Žugić "Šta me opet snađe", a u publici je bilo mnogo poznatih lica koja su želela da je podrže i uživaju u zabavnoj večeri.


Jedna od njih bila je i Ana Radonjić, poznatija kao Zoe Kida, koja je pred premijeru prošetala crvenim tepihom sa suprugom Predragom Radonjićem.


Nekadašnja članica grupe Zemlja gruva pojavila se u vrlo trendi modnoj kombinaciji, savršenoj za prolećno veče u gradu, a njen stajling može vam poslužiti kao inspiracija za naredne mesece.

Zoe je za ovu priliku odabrala lagane dezenirane pantalone širokih nogavica, ukrašene cvetnim printom i jednostavan crni top, a sve je upotpunila končanim kardiganom, komadom bez kojeg je prolećna sezona nezamisliva!

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je odabrala lagan model krem nijanse, koji se završava resicama i savršeno se uklapa u boho stil kom se vraćamo svake prolećne sezone.

 

Lepršav, ženstven i nežan, ovaj model daje razigranost i pokret prilikom koračanja i idealan je izbor u raznim prilikama, pa ne čudi što spada u vanvremenske komade.

 

Predrag Radonjić i Zoe Kida na premijeri monodrame Anđelke Stević Žugić 'Šta me opet snađe'
Predrag Radonjić i Zoe Kida na premijeri monodrame Anđelke Stević Žugić "Šta me opet snađe"foto: Antonio Ahel/ATAImages


Zoe je svoje izdanje finiširala crnom tašnicom i belim baletankama sa crnim tračicama, za kakve se prognozira da će biti najpopularnije tokom 2024, a uz sve je odabrala i decentan, ali efektan nakit.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđelkin muž došao na premijeru njene predstave

 

makonda-tracker