fenomenalne

U ovim čizmama najlepše Srpkinje pozdravljaju proleće: Dragana Mićalović i Teodora Bjelica vraćaju obožavani model

3

Nosili ih uz sako-haljinu ili uz uske farmerke, ovaj model idealan je za prolećne večeri

Teodora Bjelica ponela je vrlo šik modnu kombinaciju na promociji u Beogradu
Teodora Bjelica ponela je vrlo šik modnu kombinaciju na promociji u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Proleće nam je nastupilo i kalendarski, a uprkos višim temperaturama ne odričemo se zimskih komada koji predstavljaju savršen dodatak kombinacijama za prelazno vreme.


U prvim prolećnim večerima, to su bez sumnje čizmice, a popularne srpske glumice ovih dana nosile su slične modele.


Naime, i Draganu Mićalović i Teodoru Bjelicu videli smo na različitim događajima u Beogradu u čizmama na preklop, visokim modelima do kolena koji su istovremeno i jednostavni superefektni!

Najpre se Dragana pojavila na proslavi emitovanja 1000. epizode serije "Igra sudbine" u sivim farmerkama i crnoj košulji koje je upotpunila veoma elegantnim modelom čizama na preklop...

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


...a potom smo Teodoru Bjelicu na jednoj promociji videli u spoju sako-haljine, helanki i nešto ležernije varijante ovih čizama, uz masivniji đon.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Čizme na preklop su se vratile 2024!


Ako volite da čizma bude nešto šira i, ako hoćete, vrećasta, čizme na preklop definitivno su pravi izbor – one su prostrane, ali pružaju strukturu.

 

Dizajneri su proteklih godina nudili razne opcije čizama na preklop, od gležnjača do modela do sredine butina, pa je mogućnosti mnogo, ali kako je ovaj model sve samo ne svakidašnji veoma je važno pažljivo planirati stajling uz njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)


Takve čizme mogu se kombinovati uz sve: mini-haljine i suknje, farmerke, pantalone... uz jedno važno pravilo – pazite na kroj! Mahom se kombinuju sa skinny modelima pantalona i uskim i suknjama i haljinama, ili ponekad ravnog kroja, tako da se postiže balans i ne izgleda sve preuveličano.

 


Zajedno s farmerkama niskog struka i mikro-suknjama, čizme na preklop su se vratile 2024. godine u velikom stilu, pa smo ih u poslednje vreme viđali na najpopularnijim devojkama sveta, poput Kim Kardašijan, Kajli Džener i Moli Mej Hejg.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević iskritikovao mlade

 

makonda-tracker