tako šik

Detalji na ogrlici sve upotpunjuju: Najlepše izdanje Anđele Jovanović do sad kao stvoreno je za prolećni izlazak

2

Uvek nasmejana glumica i sinoć je zračila vedrinom, a pojavila se u jednoj od najlepših modnih kombinacija otkad je poznajemo

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš na premijeri monodrame 'Šta me opet snađe' Anđelke Stević Žugić
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš na premijeri monodrame "Šta me opet snađe" Anđelke Stević Žugićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

U beogradskoj mts Dvorani sinoć je održana premijera monodrame Anđelke Stević Žugić "Šta me opet snađe", a budući da ona ima sjajan odnos sa svojim kolegama, mnogi od njih došli su da je podrže i uživaju u zabavnoj večeri.


Među njima je bila i glumica Anđela Jovanović, koja je stigla u društvu majke i čuvene glumice Branke Pujić i poznatog atletičara i svog supruga Mihaila Dudaša.


Šarmantna glumica, koja je uvek na visini modnog zadatka, šta god da je prilika, ni sada nije razočarala, a opredelila se za klasičnu eleganciju uz dašak prolećne razigranosti.

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela je odabrala odelo koje čine lagani sako i pantalone širih nogavica, a izdvaja se i bojom i dezenom – u pitanju je karirani komplet u dvema svetlim nijansama zelene boje.

 


Optimističan, vedar i vrlo šik, ovaj model zaista privlači pažnju i odiše prolećnim raspoloženjem, a struk je na blejzeru dodatno naglašen tankim pojasom.

 

Anđela Jovanović na premijeri monodrame 'Šta me opet snađe' Anđelke Stević Žugić
Anđela Jovanović na premijeri monodrame "Šta me opet snađe" Anđelke Stević Žugićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je trendi odelo kombinovala nepogrešivo, a odlučila se za pismo-tašnu i špicaste salonke s tankim štiklama u metalik nijansi.


Sjaj na usnama, talasi u kosi, multiogrlice, od kojih je jedna inspirisana cvetićima... i eto savršenog prolećnog izgleda!

 

Anđela Jovanović na premijeri monodrame 'Šta me opet snađe' Anđelke Stević Žugić
Anđela Jovanović na premijeri monodrame "Šta me opet snađe" Anđelke Stević Žugićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđela Jovanović dočekana aplauzom ispred suda

 

makonda-tracker