božanstveno

Zbogom "tihom luksuzu", vraća se ROMANTIKA! Trudnički stajling Ane Rajković je sva inspiracija koja vam treba za proleće

0

Poznata manekenka konačno je pokazala na Instagramu trudnički stomačić, i to u trendi stajlingu s omiljenim dezenom svake žene

Ana Rajković blista u drugom stanju
Ana Rajković blista u drugom stanjufoto: Instagram / anarajkovic

Manekenka Ana Rajković i popularni golman Predrag Rajković uskoro će postati mama i tata po treći put.


Ova vesela porodica podelila je u februaru radosne vesti da je Ana ponovo u drugom stanju, a na Instagramu su otkrili i da će im se ovog puta pridružiti devojčica.


Ana je sada na Instagramu objavila fotografiju svoje trudničke figure, a pozirala je u crnoj haljini sa cvetnim dezenom, savršenoj za prve prolećne dane.

Budući da par stanuje u Majorci, gde uživaju u prijatnom vremenu, Anina trudnička haljina je trendi model koji odiše romantikom. Ona je odabrala model pripijen uz telo, sa srcolikim dekolteom, koji krase nabrane bretele s karnerima, a tu je i dubok šlic.

 


Kao i uvek u proleće, nema efektnog stajlinga bez cvetnog dezena, a manekenka je ponela model ukrašen koralnocrvenim cvetićima, koji upotpunjuju ovaj romantičan look.


Cvetni print ponovo u modi


Tihi luksuz bio je vodeći trend 2023, ali se čini da ćemo ove prolećne sezone raskrstiti s jednobojnom i vrlo svedenom odećom jer se floralni motivi vraćaju!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EXQUISE (@exquiseofficial)


Cveće je među detaljima koje smo videli u kolekcijama brendova Alexander McQueen, Givenchy, Valentino, Marni i mnogih drugih, a biće popularne strukturiane sileuete, karneri, poluprovidne tkanine i, kao i uvek na proleće i leto, boho estetika.

 

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Brat Sneže Borjan žestoko reagovao kad je saznao za ljubav sa Milanom

 

makonda-tracker