"it" aksesoar

Hejli Biber, Viktorija Bekam i Rihana je obožavaju: Ova torbica Milene Radulović je san svake trendseterke

0

Srpska glumica poznata je po trendi stilu, a sada je ponela model tašne koji je već godinama opsesija influenserki

Milena Radulović
Milena Radulovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Srpska glumica Milena Radulović ovih dana probija se na svetsku scenu, ulogom u seriji "Ožiljak", koja je predstavlja na Međunarodnom festivalu TV serija u Lilu.


Ona je na Instagramu podelila nekoliko fotografija za koje je pozirala u Francuskoj, gde je uživala u sjajnom provodu sa svojim kolegama iz Srbije i Španije.


Kao i obično, svaki Milenin stajling je modna inspiracija, a za jednu šetnju gradom ona je odabrala lagani kaput u kombinaciji sa hit torbom koja već godinama spada u najpopularnije među svetskim trendseterkama.

 

Milena Radulović u Lilu
Milena Radulović u Lilufoto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

U pitanju je praktičan model modne kuće Bottega Veneta koji se proizvodi u više boja, a Milena se opredelila za klasičnu crnu tašnu.

 

Bottega Veneta tašna Milene Radulović


Cassette torba je manjih dimenzija, ali veoma prostrana i pogodna za sve potrepštine u toku dana, pravougaonog je oblika i krasi je specijalna tehnika intrecciato, prepoznatljiva za ovaj brend.

 

Bottega Veneta Cassette torba pravi se u više boja
Bottega Veneta Cassette torba pravi se u više bojafoto: Creative Lab/Shutterstock

Reč je o autentničnoj tehnici pletenja kožnih traka koja se nalazi na kultnim modelima ove kuće, a Milena se opredelila za punjeni model.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COSETTE (@cosette.com.au)


Izrađena od teleće nappa kože, u pitanju je visokokvalitetna tašna čija cena iznosi čak 4.500 dolara, a jedan je od "it" modela s kojima nema greške.

 

Ovaj model imali smo priliku da vidimo na mnogim poznatim devojkama, poput Rijane, Rouzi Hantington-Vajtli i Viktorije Bekam, a najčešće ga nosi manekenka Hejli Biber.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gab Waller (@gabwaller)

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima sa Zapada

 

makonda-tracker