njen stil

"Konačno sam se odvažila i na to!" Nikolina Pišek se odvažila na tretman kojim se pozdravila sa trendovima dvehiljaditih

0

Nikolina Pišek otkrila je na svom Instagramu kakvom tretmanu je rešila da se podvrgne i odustane od starih trendova.

Nikolina Pišek pokazala je na koji tretman se odlučila na svom licu
Nikolina Pišek pokazala je na koji tretman se odlučila na svom licufoto: Dragana Udovičić

Voditeljka Nikolina Pišek, kako pišu mediji, posvetila se renoviranju "pametne" vile u Zagrebu, koju je gradila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

 

Nakon njegove smrti, Nikolina se ne oglašava toliko često za medije, ali je aktivna na društvenim mrežama, gde je i pokazala delić enterijera svog doma u Zagrebu, koji tek treba da opremi do najsitnijih detalja.

 

Do tog momenta, ona deli i pojedine detalje iz privatnog života i svakodnevice, a sada je pokazala i kom tretmanu se podvrgnula i time se pozdravila sa starim trendom na svom licu.

 

 

— Kafa, make up, lasersko skidanje tetovaže obrva stare petnaestak godina. Konačno sam se odvažila i na to. Jeste li primetili kako stare tetovaže promene boju, postanu crvenkaste ili zelenkaste, ili se naprosto razliju? Ja sam se odlučila da se pozdravim sa svojom tetovažom neobjašnjivo crvenkaste nijanse i vratiti se na fabrička podešavanja. Dobrodošla, stara nova ja! Trendovi dvehiljaditih u odlasku s mog lica — napisala je Nikolina u opisu objave.

 

 

Nikolina je pozirala u salonu u kom je uradila ovaj tretman,  a deluje da je sasvim zadovoljna postignutim rezultatom. Trendovi dvehiljaditih po pitanju obrva definitivno su drugačiji nego danas, s obzirom na to da su u tom periodu najpopularnije bile tanke obrve.

 

Sada su tanke obrve out, a ako baš želite tanje obrve, to ne bi trebalo da bude tanak luk, kakav se ranije nosio, već im ipak treba dodati malo gustine, a i dužine.

 

Nikolina Pišek se odlučila na lasersko uklanjanje obrva
Nikolina Pišek se odlučila na lasersko uklanjanje obrvafoto: Instagram Printscreen/nikolina_pisek

 

Kakve se obrve nose 2024. godine?

 

Ravne obrve daju efekat prirodnosti, a ujedno treba da imaju gustinu i neće izgledati neuredno.

 

Podignute obrve takođe su in.

 

Prirodne obrve su veoma trendi, ali nijansiranje uz kombinaciju svetlih i tamnijih tonova daće vašem licu posebnost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nikolina Pišek uživa na odmoru

 

makonda-tracker