uživanje

Fotografije su božanstvene: Porodični odmor Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića na destinaciji od koje zastaje dah

0

Nakon skijanja, poznati se s decom uputio na egzotičnu destinaciju

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić godinama su u braku
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić godinama su u brakufoto: Instagram

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i košarkaš Miloš Teodosić godinama su u skladnom braku, u kom su dobili dvoje dece.


Sin Bogdan i ćerka Petra njihov su najveći ponos i sa svojim mališanima ovaj par provodi sve slobodno vreme, pa su iznenadnu priliku da se odmore odlučili da iskoriste za porodično putovanje.


Nakon Teove povrede, koja nije ozbiljna, ali će zbog nje morati neko vreme da odsustvuje s terena, par se uputio na odmor. Najpre su uživali na planini i u skijanju, a onda su se uputili na egzotičnu destinaciju.

Kako je Jelisaveta otkrila na Instagramu, porodica Teodosić opušta se na Maldivima, a božanstvene vremenske prilike i priroda omogućavaju im da maksimalno uživaju u svakom trenutku.


Glumica je do sada više puta podelila kako uživaju u igrama na pesku, tirkiznoplavom moru, skupljanju školjki...

1 / 9 Foto: Instagram / Jagodenamagli

Par se nedavno iz Italije preselio u Beograd, nakon što su godinama živeli u Bolonji, a sada su ponovo u Jelisavetinom rodnom gradu zbog Teodosićevog angažmana u KK Crvena zvezda. Glumica ga je više puta viđena kako navija za supruga, a u nekoliko navrata je sa sobom povela Bogdana i Petru.

1 / 5 Foto: Bane T. Stojanovic, ATAImages

Mnogi su tada primetili da je dečak isti tata, a i sama glumica jednom prilikom je rekla za Blic da je Petra "njena ćerka sto posto".


Ali videćemo još su mali da bih sada definitivno mogla da kažem na koga su "povukli" – istakla je ona tad.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker