srećno

Velika radost u domu Jelisavete i Tea: Mala Petra je zvezda dana, ponosna mama ne može da SAKRIJE SREĆU

0

Godine prolaze, deca rastu, a Jelisaveta uživa u svakom novom danu i svoju decu ohrabruje da budu smela, srećna i razigrana 

JELISAVETA I TEO SLAVE ĆERKICI 5. ROĐENDAN
JELISAVETA I TEO SLAVE ĆERKICI 5. ROĐENDAN foto: Marina Lopičić

Glumica Jelisaveta Orašanin godinama je veoma posvećena porodici i braku sa našim proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem

 

Njih dvoje uživaju u ljubavi već dugi niz godina, a kao krunu ljubavi dobili su dvoje dece. Starija ćerka Petra upravo je napunila 5 godina, a ponosna majka je podelila nekoliko interesantnih trenutaka, koji su obeležili godinu života koja je za njima.

 

Upravo zahvaljujući njima imali smo priliku da vidimo kako devojčica izgleda, ali i kakve sve vratolomije obožava da izvodi kada je sa svojim roditeljima.

 

 

Jelisaveta je neko ko voli avanture, pa nastoji i da svoju decu vaspita tako da isprobaju svašta. Ona je više puta govorila o svom načinu vaspitanja dece, gde je otkrila da voli zabavu, sport i da se trudi da i njena deca zavole takav način života.

 

Na fotografijama vidimo devojčicu kako skija, devojčicu koju majka baca u bazenu, a onda i presladak snimak na kojem Petra nosi balone i među njima broj pet. Jasno je da je ovo veliki dan za malu devojčicu i da njena majka ne krije radost što je za njima uzbudljivih 365 dana koje će čitava porodica dugo pamtiti.

 

 

Jelisaveta je neko ko voli u javnosti da priča o svemu, pa i o roditeljstvu. Tako je jednom prilikom otkrila kakva je kao majka.

 

- Roditelj sam koji kaže detetu izvini kad pogreši. Mislim da je to strašno važno za ta mala bića, jer moja deca, iako imaju četiri i po i dve i po godine, imaju jasan stav šta hoće, a šta neće i ja to vrlo poštujem. Naravno, postoje stvari koje su prosto "ne", ali objasnim zašto je "ne". Vrlo je lako se dogovorimo je uvek, za sve, idemo kroz priču - istaka je glumica nedavno, prenosio je "Story", a potom otkrila da najluđi provod ima sa ćerkicom, sa kojom se odlično slaže.

 

 

- Vidim Petrinu energiju, da smo tu negde... Ja uživam sa njom, ona je meni kao drugarica. Jedva čekam da otputujem negde sa njima, jer: "Peko, hoćemo da idemo na rolerkoster?!", "Hoćemo, mama!". Ložim je na sve te gluposti, da vozi skejt, trotinet, rolere, da pliva, sve što je meni bilo zabavno. Ustvari, ja sebe zabavljam, biće da je to - rekla je tad kroz smeh.

 

Bonus video:

Jelisaveta Orašanin 

 

makonda-tracker