pun pogodak

Nakon 16 godina drastično PROMENILA IMIDŽ: Kraljica Leticija nije odolela trendu i svi kažu, BRAVO, konačno nešto NOVO

1

Dovoljno je bilo da skrati kosu i ponese jednu od najtrendi frizura i da svi primete koliko mlađe izgleda 

foto: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia
foto: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia

Nakon mnogo godina kraljica Leticija od Španije je poželala da promeni imidž i ono što smo videli je zaista bilo pravo osveženje.

 

Jedna od najomiljenijih žena u Španiji, majka dvoje dece debitovala je sa novom frizurom u sredu kada su ona i kralj Felipe dočekali predsednika Paragvaja Santjaga Penju Palasiosa i njegovu suprugu Leticiju Okampos u madridskoj palati Zarzuela.

 

Španska kraljica je za ručak u palati izabrala istovremeno moderan i trendi maslinastozeleni sako sa duplim kopčanjem i pantalone koje se savršno s njim uklapaju iz nove kolekcije Bibma y Lola

 

 

Leticija je pokazala svoju šik frizuru samo dan nakon putovanja u Veliku Britaniju. Njena kosa je tada padala do pola leđa, a sad je bila ošišana na paž, što je za nju zaista drastična promena

 

Felipe i Leticija pridružili su se članovima grčke i britanske kraljevske porodice na parastosu, koji je održan u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru. Pokojni grčki kralj bio je mlađi brat Felipeove majke, kraljice Sofije.

 

PAŽ JOJ JE SKINUO 10 GODINA S LICA
PAŽ JOJ JE SKINUO 10 GODINA S LICA foto: DyD Fotografos / imago stock&people / Profimedia

 

Kraljica Sofija i njena sestra, princeza Irena od Grčke i Danske takođe su prisustvovale parastosu svog pokojnog brata 27. februara, kao i Felipeove sestre Infanta Elena i Infanta Kristina i njihov otac Huan Karlos I.

 

Leticija je neko ko ne voli često da eksprerimentiše kada je izgled u pitanju, ali uprkos tome uvek izgleda sjajno. U prilog tome govori i činjenica da od 2008. godine Leticija ima istu boju i dužinu kose.

 

NAKON 16 GODINA NOVI IZGLED KRALJICE LETICIJE
NAKON 16 GODINA NOVI IZGLED KRALJICE LETICIJE foto: DyD Fotografos / imago stock&people / Profimedia

 

Ipak, čini se da je nakon 16 godina konačno skupila hrabrosti da promeni imidž i napravila je pun pogodak, jer joj je ova, mladalačka frizura skinula godine s lica i učinila je da izgleda fantastično. 

 

Bonus video:

Trendi frizura Sare Jo 

 

makonda-tracker