(foto)

Bez viška ukrasa, raskoši, ali — S DUŠOM: Jelisaveta Orašanin ima najneobičniju JELKU koju ste videli kod poznatih

0

Jelisaveta Orašanin Teodosić ukrašavala je dom u susret praznicima uz veliku pomoć svoje dece.

Jelisaveta Orašanin Teodosić je svoj dom ukrasila tako da su u prvom planu kreativni dečji ukrasi
Jelisaveta Orašanin Teodosić je svoj dom ukrasila tako da su u prvom planu kreativni dečji ukrasifoto: Instagram / Jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić ponovo stanuje u Beogradu, nakon života s porodicom u Bolonji, koja im je bila dom zbog sportskih angažmana njenog supruga, košarkaša Miloša Teodosića.

 

Porodica se stacionirala u glavnom gradu Srbije, što glumici nesumnjivo prija i zbog njenih poslovnih obaveza, ali i starih navika, pa tako sa decom neretko posećuje utakmice na kojima Teo igra.

 

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Jelisaveta i njena deca, Bogdan i Petra, ukrašavali su porodični dom, a glumica je pokazala na društvenim mrežama fotografije dekoracije ove zime.

Zanimljivo je to da njihova jelka nije nimalo slična onima koje su objavljivale poznate ličnosti prethodnih dana i nedelja. Dok se većina utrkuje u raskoši koju će pokazati Jelisavetina jelka je prirodna, zasađena u saksiji, a ukrasi su kreativno izrađeni, i to svojeručno.

 

Jelka Jelisavete Orašanin Teodosić sa kreativnim ukrasima
Jelka Jelisavete Orašanin Teodosić sa kreativnim ukrasimafoto: jagodenamagli/Instagram

Verovatno je glumica zajedno s decom pravila ukrase od kartona, a sve to daje posebnu čar.  U drugom kutku stana, uradili su jelke od kartona u različitim bojama, a tu je i nezaobilazni Deda Mraz...

 

Kutak u stanu Teodosića
Kutak u stanu Teodosićafoto: jagodenamagli/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Bela mini novogodišnja jelka od vunice

 

makonda-tracker