superefektno

Noge izgledaju duže, a figura ZAMAMNO: Trik Jelisavete Orašanin Teodosić za savršen izgled u mini-haljini

2

Ako vam treba ideja za upečatljiv look u novogodišnjoj noći, sjajna inspiracija biće rođendansko modno izdanje lepe glumice

Jelisaveta Orašanin teodosić uvek ostavi utisak stilom
Jelisaveta Orašanin teodosić uvek ostavi utisak stilomfoto: A.H./ATAImages

Sezona prednovogodišnjih zabava je nastupila, uveliko planiramo i najluđu noć, a bez obzira na to na koji ćete način zakoračiti u 2024. godinu – biće prisutan makar dašak elegancije.


Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, poznata po stilu koji ostavlja bez daha, često nam može poslužiti kao inspiracija za večernji stil jer sjajno spaja klasičnu eleganciju s aktuelnim trendovima, a nedavno je ponela stajling kakav možemo da kopiramo za doček.


Ona je na proslavi 35. rođendana okupila prijateljice i sjajno se provela, u modnoj kombinaciji koja je vrlo prikladna za decembarsku i januarsku party groznicu.

Jelisavetin izbor bila je svetlosiva mini-haljina, vrlo kratak model koji prati liniju tela i ima smeo dekolte. Mladalačka, šik i fenomenalna za ples, ova kreacija izgledala bi spektakularno u svakoj kombinaciji, a glumica ju je "pojačala" na vrlo interesantan način – tzv. "pantalocipelama".

 


Već nekoliko sezona, među trendseterkama su vrlo popularne pantashoes, koje je predstavila modna kuća Balenciaga. U pitanju je neobičan spoj helanki i cipela, koji Kim Kardašijan jednostavno obožava, pa smo je prošle godine često viđali u njenim monohromatskim kombinacijama.

 

Pantashoes Jelisavete Orašanin Teodosić
Pantashoes Jelisavete Orašanin Teodosićfoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

One su prvi put predstavljene u kolekciji za jesen i zimu 2017, a inspirisane su stilom osamdesetih i napravile su pravi modni "bum" na svetskoj sceni.

 

Donedavno su bile rezervisane samo za zvezde sa A liste jer ih nije bilo lako uklopiti u stajling koji nije namenjen snimanju editorijala ili crvenom tepihu, ali proteklih godina ove helanke s ugrađenom cipelom sve češće viđamo na influenserkama.

 

Kim Kardašijan u Balenciaga pantashoes
Kim Kardašijan u Balenciaga pantashoesfoto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

U svakom slučaju, one čine da noga izgleda izduženo, zategnuto i vitko, a u autffitu Jelisavete Orašanin Teodosić stvaraju efektan kontrast sa svetlom haljinicom.


Ukoliko ne možete baš da priuštite sebi ovaj neobičan model, svakako je sjajna ideja spojiti sivu mini-haljinu sa crnim debljim čarapama i salonkama i postići ćete sličan efekat u novogodišnjoj noći.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker