čista inspiracija

Tako božanstvena da je nazvana – "LETICIJA": Španska kraljica O-DU-ŠE-VI-LA u romantičnoj bluzi koja nosi njeno ime

0

Kao stvoren za kombinovanje s ružičastom bojom i njenim omiljenim odelom, ovaj top izazvao je pravu pomamu kada ga je Leticija od Španije ponela prvi put

Kraljica Leticija od Španije u Hugo Boss odelu i bluzi nazvanoj po njoj
Kraljica Leticija od Španije u Hugo Boss odelu i bluzi nazvanoj po njojfoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija već neko vreme postepeno otvara prolećnu modnu sezonu, s obzirom na prijatne pirinejske temperature, a sada je zakoračila u nju u velikom stilu.


Kraljevski par kralj Felipe VI i kraljica Leticija posetili su Gandiju, gde je održana svečana ceremonija dodele Nacionalnih nagrada za istraživanje.


Par je stigao u Vojvodsku palatu u Gandiji u vrlo elegantnim izdanjima, a oboje su nosili klasična i kvalitetno krojena odela.

Leticija se opredelila za svoje, bez sumnje, omiljeno odelo, koje je do sad nosila više puta, komplet modne kuće Hugo Boss koji čine blago strukiran sako s nazubljenim i uskim reverima i kropovane pantalone visokog struka.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/Kai Forsterling POOL

Ovaj poslovni dvodelni set jedan od najlepših delova Leticijinog skupocenog garderobera, a španska kraljica uvek ga nosi u kombinaciji s belim bluzama, pa je to učinila i ovog puta. Ali ne s bilo kojom bluzom!


Leticija od Španije ponela je, naime, čipani top kanarske modne kuće Pomeline, izrađen od tzv. gipur čipke, koja motive povezuje pletenicama, a ne mrežicom. Ovaj kropovani model nije ipak otkrio kraljičin stomak jer je nosila duboke pantalone, a svakako je ostavio utisak efektnim i romantičnim dizajnom.

 

Španska kraljica Leticija u roze-beloj kombinaciji
Španska kraljica Leticija u roze-beloj kombinacijifoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Supruga španskog kralja već je ranije nosila ovaj komad, tokom posete La Palmi, a on je tada privukao toliko pažnje da je brend rešio da preimenuje top u Letizia.


Njegova cena iznosi 450 evra, rađen je tehnikom kraljevskog veza ("rišelje"), a izrađen je od kombinacije lana i svile.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija
Kralj Felipe i kraljica Leticija foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Uz to je ponela slingback cipele njene omiljene modne kuće Carolina Herrera, a izgledala je uobičajeno zanosno, zar ne?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker