trik-haljina

Može sakrije 10 kg i višak u predelu struka: Omiljena haljina španske kraljice je model u kom je nemoguće izgledati loše

0

Leticija od Španije najčešće nosi romantičan i vrlo praktičan model haljine, savršen ako biste da napravite malu optičku iluziju...

Kraljica Leticija od Španije najčešće nosi isti kroj haljine
Kraljica Leticija od Španije najčešće nosi isti kroj haljinefoto: EPA-EFE/Chema Moya, EPA-EFE/Ballesteros

Španska kraljica Leticija verovatno je najveća zaljubljenica u fitnes među članicama evropskih kraljevskih porodica, pa uglavnom ne mora da brine kako će izgledati, šta god da obuče.


Ipak, iako joj se potkrade koji kilogram, sve je pod kontrolom jer je model haljine koji najradije nosi savršen ako želite vizuelno da suzite i izdužite figuru!


Leticija od Španije zaljubljenica je u kilote, kožne pantalone, poslovna odela, ali u najvećem broju prilika viđamo je u elegantnim haljinama A-kroja koje su kao stvorene za optičke iluzije.

Haljina kraljice Leticije za vitak izgled

 

Omiljene haljine supruge kralja Felipea VI su krajnje jednostavni modeli čiji je gornji deo pripijen uz telo, sečeni su malo ispod grudi, tako da "podižu" struk, a potom se šire ne ističući previše stomak, kukove, zadnjicu...

1 / 12 Foto: EPA-EFE/Chema Moya

Na taj način figura deluje više i uže, može da uživa u udobnosti odeće i ne brine previše kako joj izgleda stomak.


Uz to, haljine A-kroja su uglavnom veoma romantične, posebno uz pažljivo biran dezen. Leticiju smo viđali u svim mogućim opcijama, cvetnim, tufnastim, prugastim, etno, pa i jednobojnim haljinama.

 

Kraljica Leticija od Španije u haljini A-kroja
Kraljica Leticija od Španije u haljini A-krojafoto: EPA-EFE/Chema Moya

Takođe, ona preferira modele midi dužine, što je odličan izbor – verovatno bi joj zamerili da nosi kraće komade, a maksi-haljina bi je "progutala", pa je srednja dužina zlatna sredina i omogućava da se stajling dodatno naglasi statement obućom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Kako je kraljica Elizabeta II promenila tok istorije?

 

makonda-tracker