MODNI PROMAŠAJI

Već na prvi pogled MODNA KATASTROFA: Ko je poneo titulu NAJGORE OBUČENE zvezde na dodeli Oskara 2024.?

0

I ove godine, kao i proteklih, imali smo prilike da na dodeli Oskara vidimo prava modna remek dela, ali i katastrofe o kojima će se pričati godinama

NAJVEĆE MODNE KATASTROFE OSKARA 2024.
NAJVEĆE MODNE KATASTROFE OSKARA 2024. foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Imena koja su ove godine ponelia ni malo laskavu titulu najgore obučenih na dodeli Oskara 2024. godine definitivno su Arijana Grande, Margot Robi, Melisa Mekarti, Emili Blunt, Sintija Erivo.

 

Ono što su oni poneli na crvenom tepihu u Los Anđelesu ravno je katastrofi iako su za kreacije odvojene pozamašne sume novca. 

 

Ove godine, Džimi Kimel je pozvan da se vrati kao voditelj emisije po četvrti put. Najbolje kreacije smo videli, a sad sledi osvrt na one koje će ostati upamćene kao najgore na dodeli Oskara 2024. 

 

Arijana Grande


Jedna od voditeljki večeri, Arijana Grande, nosila je roze pufnastu haljinu Giambattista Valli Haute Couture koja više liči na jorgan nego na haljinu za tako važan događaj.

 

ARIJANA GRANDE NA DODELI OSKARA 2024.
ARIJANA GRANDE NA DODELI OSKARA 2024. foto: EPA / KYLE GRILLOT

 

Čim je zakoračila na crveni tepih svi su se zapitali šta se desilo sa njenim stilistom. Čini se kao da njen pokušao da iskopira s tilu "Barbie", ali veoma, veoma loše. Arijana je toliko sitna da ju je haljina potpuno progutala i postigla totalno drugačiji efekat od onog koji je želela. 


Margot Robi u Versaceu


Posle meseci iščekivanja Margot se ponovo pojavila u haljini koja je inspirisana čuvenom „Barbi“. Ona je stigla na dodelu Oskara 2024. obučena u nešto u najmanju ruku – dosadno.

MARGOT ROBI NIJE ISPUNILA OČEKIVANJA NA DODELI OSKARA 2024.
MARGOT ROBI NIJE ISPUNILA OČEKIVANJA NA DODELI OSKARA 2024. foto: EPA / ALLISON DINNER

Versaće haljina producenta i zvezde "Barbi" nije najgore što smo videli, ali je daleko od spektakla na crvenom tepihu koji smo očekivali od nje i njenog stiliste Endrua Mukamal. Robi se vratila u stajling od kojeg su već svi bili spremni da se oproste. 

 

Melisa Makarti u Kristijanu Sirijanu


Melise Makarti je za pojedine bila najgore razočarenje večeri. Kombinacija ružičaste i crvene boje retko kada može da bude dobra, a MekKartijeva haljina Kristijan Siriano je sve pomalo zbunila. Ružičasti taft na vrhu rukava od crvene tkanine, nabori na struku i visoki dekolte bili su definitivno potpuni promašaj.

 

MELISA MEKARTI JE DEFINITIVNO NAPRAVILA OGROMNU MODNU GREŠKU
MELISA MEKARTI JE DEFINITIVNO NAPRAVILA OGROMNU MODNU GREŠKU foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER


Emili Blunt u Šiapareli


Blunt je proslavila svoju nominaciju za najbolju sporednu glumicu za "Openhajmera" noseći haljinu koja je takođe bila inspirisana Barbikom. Nezgrapni obris donjeg veša povukao je fokus sa ove inače prelepe haljine boje šampanjca koja je imala strukturirani steznik koji prkosi gravitaciji.

 

EMILI BLUNT NIKOG NIJE ODUŠEVILA
EMILI BLUNT NIKOG NIJE ODUŠEVILA foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

Sintija Erivo u Luj Vitonu


Erivo, koja glumi Elfabu zajedno sa Arijanom Grande u filmu "Vicked", ostala je verna zelenoj koži svog lika tako što je obukla zelenu kožnu haljinu Luj Viton-a.

 

Iako je ovakav izgled mogao da bude hit, nabora je bila ipak previše, pa je njen izgled okarakterisan kao apsolutni modni promašaj

za Oskara. 

SINTIJA ERIVO U KATASTROFALNOM IZDANJU NA DODELI OSKARA 2024.
SINTIJA ERIVO U KATASTROFALNOM IZDANJU NA DODELI OSKARA 2024. foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

Bonus video:

Haljina Džej Lo sve oduševila 

 

makonda-tracker