modna ikona

Materijal koji MILUJE TELO i kroj koji MAMI UZDAHE: Zendeja opčinila NAJSAVRŠENIJOM haljinom na dodeli Oskara 2024.

0

Zendejina dvobojna Armani prive haljina nikog nije ostavila ravnodušnim 

ZENDEJA JE BLISTALA NA DODELI OSKARA 2024.
ZENDEJA JE BLISTALA NA DODELI OSKARA 2024. foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Čini se da sinoć mnoge poznate svetske zvezde nisu bile spremne za crveni tepih u Los Anđelesu, ali to se svakako ne može reći za Zendeju, koja je sve opčinila haljinom koju ne može da ponese svaka žena.

 

Zendaja je ovog puta za čuvenu dodelu Oskara 2024. odabrala Armani Prive haljinu satkanu od svile, koja je pratila liniju tela i mamila uzdahe. 


Čim je zakoračila na crveni tepih izazvala je opšte oduševljenje i pokupila simpatije ne samo ljubitelja mode, već i svih onih koji su došli da uživaju u defileu najekstravagantnijih i najskupljih toaleta koje smo do sada imali prilike da vidimo.

 

 

Zendeja je s mnogo samopouzdanja iznela prelepu asimteričnu roze-srebrnu haljinu na jedno rame koja "grli figuru", a koju je odabrao njen dugogodišnji stilista, Lo Rouč.

 

Njena haljina bila bez leđa što je doprinelo glamuru koji je bio preko potreban za ovo posebno veče - dodelu Oskara. Svoj izgled je upotpunila ružičastim dijamantskim minđušama i belom dijamantskom narukvicom brenda Bulgari.

HALJINOM OD SVILE ZENDEJA OPČINILA LOS ANĐELES
HALJINOM OD SVILE ZENDEJA OPČINILA LOS ANĐELES foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Zendeja je ponela frizuru u stilu starog Holivuda, a jednostavnom i besprekornom šminkom postigla je wow efekat.

 

Crveni tepih je, čini se, mesto na kom se Zendeja oseća kao kod kuće i gde njena prirodna lepota uvek dođe maksimalno do izražaja.

 

Bonus video:

Kako je nekada izgledala Jugovizija?

 

makonda-tracker