damski

Za luksuzniji izgled pažljivo je birala boje, kroj i detalje: Minimalistički komplet Megan Markl koji odiše elegancijom

1

Vojvotkinja od Saseksa posebno ceni neutralne nijanse i nakit od žutog zlata i dijamanata, a sada je sastavila veoma otmenu kombinaciju

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, na panelu u Teksasu
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, na panelu u Teksasufoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

Dok se njena jetrva Kejt Midlton oporavlja posle operacije, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl u poslednje vreme je prisutnija u javnosti nego inače, a pre nekoliko dana je prisustvovala događaju koji je za nju veoma značajan.


Ona je bila gošla panela održanog u u Ostinu povodom Međunarodnog dana žena, gde je, u razgovoru s glumicom Bruk Šilds, novinarkom Kejti Kurik i sociološkinjom Nensi Veng Juen, pričala o tretmanu koji žene danas doživljavaju na društvenim mrežama.


Ona se osvrnula na svoj primer – kako je maltretirana i zlostavljana tokom trudnoća, uz opasku da su ljudi zaboravili ljudskost i da ju je posebno zbunjivalo zašto to čine druge žene.

Vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija odabrala je za ovu priliku još jedno neutralno izdanje u svom stilu, budući da je poznata po tome što preferira nenapadne boje i zemljane tonove, čistih linija.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

Minimalistički stajling Megan Markl za ovu priliku sastojao se od košulje brenda Giuliva Heritage, teksturisanog krem modela s vertikalnim prugama, i maksi-suknje Lena iste modne kuće. Za ovaj komplet vojvotkinja je izdvojila 1.800 dolara, a on je izrađen od kvalitetne svile i vrlo je praktičan za svečanije prilike u toplim danima.

 

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl u kompletu brenda Giuliva Heritage
Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl u kompletu brenda Giuliva Heritage foto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

Košulja je lagana, komotna, ravnog kroja i deluje kao da je pozajmljena iz muškog garderobera, dok suknja ima visok struk i postepeno se širi u A-kroja, a sve odaje utisak nonšalantne elegancije.


Supruga princa Harija upotpunila je svoje izdanje ravnim zatvorenim papučama italijanskog brenda Valentino, koji deluju vrlo šik zbog zlatnih detalja.

 

Valentino Roman Stud ravne papuče Megan Markl na panelu u Teksasu
Valentino Roman Stud ravne papuče Megan Markl na panelu u Teksasufoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

Oni su se sjajno uklopili uz nakit – Bottega Veneta minđuše u obliku čvora, sa završnim slojem od 18-karatnog žutog zlata i Ariel Gordon zlatne narukvice s dijamantima.

 

Megan Markl obožava luksuzni nakit
Megan Markl obožava luksuzni nakitfoto: EPA-EFE/ADAM DAVIS

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl

 

makonda-tracker