gošća na koncertu

MASLINASTO, kožno & moćno! Aleksandra Prijović je za koncert Lexington benda birala proverenu kombinaciju za zavodnice

1

Aleksandra Prijović bila je gošća na koncertu Lexington benda, a za ovu priliku birala je efektni modni minimalizam.

Aleksandra Prijović gostuje na koncertu Lexington benda u Areni
Aleksandra Prijović gostuje na koncertu Lexington benda u Arenifoto: Ana Paunković

Lexington bend u Beogradu održava koncert povodom Osmog marta, a ispred Arene okupio se veliki broj poznatih ličnosti, koji su, mahom u paru, stigli da uživaju najlepšim hitovima ove muzičke grupe.

 

Najpre su fotografisani supruga Bojana Vaskovića, lekarka Aleksandra Vasković, koja je ujedno i influenserka, a sa sobom je povela i dečicu, a među prisutnima su se našli Marija Mikić sa suprugom Jovanom Pantićem, dok je veliku pažnju privukla je voditeljka Aleksandra Gudelj sa suprugom Veljkom.

 

Ipak, retko ko privuče toliko pažnje kao pevačica Aleksandra Prijović, koja je nakon serije svojih koncerata po regionu uspela da dođe i na koncert kolega!

 

Nakon što je zablistala na sopstvenih pet koncerata u Osijeku, Aleksandra nastavlja sa svojim profesionalnim angažmanima, ali ovaj Osmi mart provodi na koncertu Lexington benda, s kojim je snimila duet "Dođi sebi".

 

Naime, Aleksandra je u svojstvu gošće Lexington benda nastupila ponovo u Areni u Beogradu, a za ovu noć birala je moćni look.

 

 

Lepa pevačica zablistala je u jednom od svojh superefektnih stajlinga, a ovog puta ponela je pripijenu kožnu haljinu, bez rukava i bretela, u maslinastozelenoj boji.

 

Ovakav model haljina istakao je Aleksandrinu besprekornu figuru, a ovog puta maksima manje je više bila je apsolutno primerena, jer je Aleksandrina lepota taman došla u prvi plan.

 

 

Uz isfenirani bob i decentnom šminkom, bez posebnog nakita i aksesoara, Aleksandra je modnim minimalizmom definitivno pogodila metu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVO JE TAJNA FRIZURE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ova priča se krije iza nje! 

 

makonda-tracker