obožavaju se

Uvek kraj — supruga: Jedna od najlepših srpskih voditeljki ima divnu ljubavnu priču, a u svakoj prilici BLISTA

7

Lepa voditeljka Aleksandra Gudelj pojavila se na koncertu Lexington benda sa suprugom Veljkom.

Aleksandra i Veljko Gudelj na koncertu Lexington benda
Aleksandra i Veljko Gudelj na koncertu Lexington bendafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Lexington bend u Beogradu održava koncert povodom Osmog marta, a ispred Arene okupio se veliki broj poznatih ličnosti, koji su, mahom u paru, stigli da uživaju najlepšim hitovima ove muzičke grupe.

 

Najpre su fotografisani supruga Bojana Vaskovića, lekarka Aleksandra Vasković, koja je ujedno i influenserka, a sa sobom je povela i dečicu, a potom i poznati Srbi koji ovo veče nikako nisu hteli da propuste.

 

Pored Marije Mikić i njenog supruga Jovana Pantića, veliku pažnju privukla je voditeljka Aleksandra Gudelj sa suprugom Veljkom.

 

Kada je reč o televizijskim licima, Aleksandra je definitivno jedna od najlepših srpskih voditeljki, a odlično je stilizovana u svakoj prilici.

 

Za veče uživanja na koncertu obukla je crnu maksi-haljinu sa šlicem koji otkriva njenu nogu, dok je ponela preko nje kožnu jaknu, a odlučila se i za kožne crne čizme s visokom štiklom. 

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Njen supruga Veljko odlučio se za kežual eleganciju, pa je poneo košulju, sako i farmerice, a njihova ljubavna priča i venčanje nimalo nisu tipični.

 

Aleksandra i biznismen Veljko Gudelj su godinama u skladnom braku, a imalu troje dece, Milijana, Damjana i Emiliju. 

 

Zanimljivo je da se ovaj par venčao u Africi, a potom je u Srbjii orgaizovao crkveno venčanje.


Mi smo imali dve ceremonije, jednu na Mauricijusu, gde nas je venčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite koliko mi događaja za prepričavanje imamo – istakla je Aleksandra.

 

Veljko i Aleksandra Gudelj na rođendanu ćerke Ace Pejovića
Veljko i Aleksandra Gudelj na rođendanu ćerke Ace Pejovićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Na svoju godišnjicu braka prisetili su se svog afričkog venčanja i setili posebnog trenutka divne simbolike.

 

Setili smo se kako nam je za oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće. Čak se pojavila i duga ispod koje smo napravili predivne fotografije. Bilo je tu i zanimljivosti, poput one da me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, tj. kum na venčanju – ispričala je voditeljka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Aleksandra Vasković stigla na koncert sa mamom i decom

 

makonda-tracker