wow!

Tako jednostavna, a SUPEREFEKTNA! Mini-haljina Aleksandre Prijović kojom je ponovo zatresla Osijek

0

Aleksandra Prijović održava pet koncerata u Osijeku, a za svaki je spremila modni spektakl.

Aleksandra Prijović spremila je pregršt novih autfita za koncerte u Osijeku
Aleksandra Prijović spremila je pregršt novih autfita za koncerte u Osijekufoto: M.M./ATAImages

Nakon serije uspešnih koncerata u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu i u ostalim gradovima Balkana, pevačica Aleksandra Prijović nastavila je s nizom druženja s publikom, a centar njenih poslednjih nastupa na velikoj bini jeste Osijek.

 

Aleksandra održava čak pet koncerata u Osijeku, a za svaki je spremila nekoliko modnih kombinacija koje oduzimaju dah. To je za nju, uostalom, tipično, s obzirom na to da nam poslednjih meseci priređuje fantastične modne spektakle za svaki od koncerata širom Balkana.

 

Ni Osijek nije ostao izuzetak, pa je, tako, prve večeri zablistala u božanstvenoj zlatnoj haljini, a potom ponela i sako-haljinu.

 

Za drugi koncert u Osijeku takođe je birala fantastične odevne kombinacije.

 

Prvu kombinaciju činio je uski crni kombinezon, ukrašen kristalima...

 

... dok je kasnije usledila druga zvezda njenog garderobera: pink mini-haljina!

 

 

Aleksandra je ponela jednostavnu, a tako efektnu ultramini-haljinu s tankim bretelama, uz koju je, zanimljivo, izašla bosa.

 

Ova haljina sašivena je od svetlucavog materijala, a imala je i zlatne metalne detalje, uz koje je pevačica uklopila nakit i ponela zlatnu čoker ogrlicu i minđuše.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NEPRIJATNO SE OSEĆAM KADA MI PRIĐU FANOVI! Aleksandra Prijović otkrila: Krenu da plaču, ja se uspaničim, NIŠTA NE RAZUMEM

 

makonda-tracker