nesvakidašnja

Smelo, mini & ženstveno: Aleksandra Prijović nastupila u haljini o kojoj od sinoć priča ceo Balkan

4

Nijedna haljina koju je poznata pevačica ponela u karijeri nije privukla toliko pažnje i komentara kao model koji smo videli sinoć u Osijeku

Aleksandra Prijović na prvom od pet koncerata u Osijeku
Aleksandra Prijović na prvom od pet koncerata u Osijekufoto: M.M./ATAImages

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nastavlja svoju turneju "Od istoka do zapada", koja obara rekorde širom regiona, a juče je nastupila u Gradskom vrtu u Osijeku.


U pitanju je prvi od njenih pet zakazanih koncerta u ovoj dvorani, a prve večeri pevačica je napravila sjajnu atmosferu.


Ponovo je promenila više scenskih kostima, a najjači utisak ostavila je mini-haljinom koja je pobrala mnogo komplimenata i od sinoć ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama.

Popularna Prija odabrala je vrlo efektan model koji podseća na tzv. gole haljine zbog činjenice da je izrađen u boji kože, a u galeriji pogledajte kako je ona izgledala.

1 / 8 Foto: M.M./ATAImages

Haljina je strukturisana, ima efektan gornji deo i mašnu u predelu struka, a od kukova se širi u kratku suknju koja pada u obliku latica cveta. Prekrivena sićušnim šljokicama, izvezenim duž celog modela, ona bi definitivno skrenula pažnju bilo gde i bilo kada, ali je najboilji izbor za scenu.

 

Aleksandra Prijović u svetlucavoj haljini boje kože na prvom od pet zakazanih koncerata u Osijeku
Aleksandra Prijović u svetlucavoj haljini boje kože na prvom od pet zakazanih koncerata u Osijekufoto: M.M./ATAImages

"Gde je kupila haljinu?", "Prelepo", "Kao moderna princeza", "I bajkovito i seksi", "Ona stvarno zna da se obuče"... neke su od reakcije na Instagramu i TikToku.


Aleksandra Prijović ponovo je ponela mrežaste čarape u boji kože, koje su savršeno uklopile uz ovu kreaciju, dok je kosu podelila na razdeljak i isfenirala ravno.

 

Aleksandra Prijović u svetlucavoj haljini boje kože na prvom od pet zakazanih koncerata u Osijeku
Aleksandra Prijović u svetlucavoj haljini boje kože na prvom od pet zakazanih koncerata u Osijekufoto: M.M./ATAImages

Sve je zaokružila efektnim minđušama, a tu su i svetlucave sandale s platformom i visokim, ali stabilnim štiklama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović u Zagrebu

 

makonda-tracker