modna inspiracija

Udobna & ultrašik zamena za štikle: Lena i Olja Kovačević su sinoć na PZE nosile slične (i najlepše prolećne) CIPELE

0

Popularna pevačica i novinarka dele i prezime i modni ukus, pa smo ih tako sinoć na Košutnjaku videli u sličnim ravnim cipelama, koje će dominirati beogradskim ulicama predstojeće sezone

Olivera i Lena Kovačević na Pesmi za Evroviziju '24.
Olivera i Lena Kovačević na Pesmi za Evroviziju '24.foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održano finale festivala Pesma za Evroviziju '24, na kojoj je Srbija za svog predstavnika na Evroviziji odabrala mladu kantautorku Teodoru Pavlovsku, poznatiju kao Teya Dora, koja će nas predstavljati pesmom "Ramonda".


U studiju RTS-a u Košutnjaku juče se okupio veliki broj poznatih ličnosti, na prvom mestu učesnici, među kojima je bila i muzičarka Lena Kovačević, a ona se po završetku programa presvukla u nešto udobniji stajling, u kom se posebno ističe obuća.


Džez pevačica je, naime, ponela kožne helanke i sako u spoju s laganim mokasinama, jednostavnim i laganim modelom niskog i ravnog đona, bez mnogo suvišnih detalja, osim decentnih resica.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

U sličnim cipelama smo tokom večeri videli i njenu prezimenjakinju Oliveru Kovačević, uglednu TV novinarku, supervizorku i urednicu festivala PZE, koja je svoje mokasine ponela uz mini-haljinu i dugački crni sako.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njen izbor bila je za nijansu masivnija obuća nego u Leninom slučaju, uz šnalu zlatne boje, a ona se opredelila za model s blok-štiklom.

 

Mokasine Olivere Kovačević na PZE '24.
Mokasine Olivere Kovačević na PZE '24.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mokasine će obeležiti 2024. godinu


Već nekoliko godina, klasične mokasine spadaju u najpopularniju žensku obuću, a 2022. postale su prava pomama – bile su među tri najtraženija modna "proizvoda" na Guglu u toku godine.

Kako vreme prolazi, popularnost ovim pouzdanim, udobnim i otmenim cipelama ne pada, a pravi procvat doživljavaju u prolećnoj i jesenjoj sezoni.

 

Cipele Lene Kovačević na PZE
Cipele Lene Kovačević na PZEfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Sve više su u trendu modeli kabastijeg dizajna, s masivnim đonom i interesantnim detaljima, ali nema greške ni s jednostavnom i svedenom opcijom.

 

Prada mokasine sa chunky đonom su vrlo popularne proteklih godina
Prada mokasine sa chunky đonom su vrlo popularne proteklih godinafoto: photo-lime/Shutterstock

Ova obuća spada u bazične komade poslovnog stila, ali influenserke je proteklih sezona uklapaju na razne načine, pa i uz vrlo nonšalantan stil za svaki dan.

 

Hejli Biber loaferke (mokasine) nosi s belim soknama
Hejli Biber loaferke (mokasine) nosi s belim soknamafoto: TheCelebrityFinder / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uz klasična odela i business chic kombinacije izgledaju najbolje, ali ove cipele mogu se uklopiti i u ležerniji stil, uz mini-suknje i farmerke, kao proveren način da izgledamo šik u baš svakoj prilici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lena Kovačević oduševljena komentarima

 

makonda-tracker