samo je dovoljno - vau

Ovako RASKOŠNU JELKU do sada nismo videli: Ana Sević pokazala kako izgledaju PRAZNICI u njenom lusuznom domu na Vračaru

0

Ogromna jelka do plafona, prelepi ukrasi, ali su ipak mališani ti koji su bili najlepši na fotografijama 

DOM ANE SEVIĆ TOKOM PRAZNIKA JE BAJKA
DOM ANE SEVIĆ TOKOM PRAZNIKA JE BAJKA foto: Instagram / anasevic

Pevačica Ana Sević svila je porodično gnezdo sa drugom suprugom Danijelom s kojim je dobila dvoje dece. Ona je govorila svojevremeno o tome da želi da ima svoj dom, a tu želju joj je ispunio sadašnji suprug.

 

 Njih dvoje sa decom žive u luksuznom stanu koji je smešten u srcu Vračara, a kada dođe vreme praznika Ana jedva čeka da svoj stan pretvori u pravu malu bajku. 

 

Ona nije odolela, a da i ove godine ne podeli fotografiju i ne pokaže kako izgleda praznični duh u njenom toplom domu. Ipak, ovog puta je, osim dekoracije, uslikala i dečicu, koja su, mora se priznati, bili najlepši detalj na fotografiji. 

 

 

Velika jelka do plafona bila je zvezda dnevne sobe, koja je uređena tako da je sve podređeno deci i njihovim potrebama. Prelepi, skupi ukrasi učinili su da jelka izgleda impozantno, a mnogi pratioci su na Instagramu pohvalili pevačicin trud da sve izgleda savršeno

 

 

- Za kraj godine najsladje slike. Edition 2023/2024. Candy jelka za moje navece slatkiše. Želim da vam Nova godina donese samo sladak ukus i najsladje trenutke! Da u njoj stvorite najsladje uspomene! Voli vas vasa A. Šifeli! - napisala je Ana šaljivim tonom u opisu fotografije.

 

Mališani, čija lica je pevačica sakrila na fotogragifijama, bili su spremni za krevet. Devojčice su bile u preslatkim, belim pidžamama sa crvenim srcima, dok je najmlađi član porodice, sinčić imao čisto belu pidžamicu, pa se savršeno uklopio sa sestrama. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Napravite pufnastu svetlucavu jelku za doček Nove godine

 

 

makonda-tracker