kraljevski

Kad "ukrade" MODNE TRIKOVE Kejt Midlton, cela Španija kaže BRAVO! Kraljica Leticija u šik izdanju za sve prilike

1

Supruga kralja Felipea iskopirala je omiljeni stajling princeze od Velsa i svi su ostali oduševljeni 

LETICIJA ISKORPIRALA KEJT MIDLTON I NAPRAVILA PUN POGODAK
LETICIJA ISKORPIRALA KEJT MIDLTON I NAPRAVILA PUN POGODAKfoto: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija pre nekoliko dana se pojavila u šik izdanju na otvaranju Međunarodnog dana bezbednosti na internetu u Madridu. Sve oči bile su, kao i uvek, uprte u njenu odeću, a ovog puta su svi primetili da je "ukrala" nekoliko super saveta od jedne od najbolje obučenih žena u Britaniji, Kejt Midlton.

 

Kraljica Leticija se ovog puta odlučila za klasičan poslovni komad koji Kejt obožava. U pitanju je bio karirani blejzer s potpisom Karoline Herere. Na prvi pogled jednostavan, a zapravo veoma šik komad, koji se može kombinovati na mnogo različitih načina učinio je da Leticija izgleda fantastično.

 

 

Žena kralja Felipea je uz ovaj šik komad ponela uske cigaret pantalone u crnoj boji. Celoj kombinaciji posebnu dozu šarma su dale crne mokasine sa potpeticom Massima Dutija

 

U skladu sa svojim uobičajenim stilom kraljica je i ovog puta svoju kosu pustila da jednostavno pada preko leđa. Na licu je imala jednostavnu korektivnu šminku i smeđu senku koja je istakla i definisala njene lepe kestenjaste oči. Ružićasti ruž dao je dozu živosti njeom licu.

 

LETICIJA U OMILJENOM SAKOU KEJT MIDLTON
LETICIJA U OMILJENOM SAKOU KEJT MIDLTON foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Završni pečat kraljica je svom stajlingu dala tako što je ponela srebrne, dijamantskih minđuše „Double Daga“ njenog omiljenog brenda Gold & Roses.

Čini se da je španska kraljica upotrebila neke od modnih saveta princeze od Velsa i svi su saglasni - izgledala je fantastično.

 

LETICIJA IZGLEDA SJAJNO U KLASIČNOJ POSLOVNOJ KOMBINACIJI
LETICIJA IZGLEDA SJAJNO U KLASIČNOJ POSLOVNOJ KOMBINACIJI foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Supruga princa Vilijama često se u javnosti mogla videti u sličnim izdanjima, a karirani sako je jedan od njenih omiljenih komada. Takođe, i ona je sa njim kombinovala cigaret pantalone i ravnu obuću. 

 

Leticija je prošle nedelje oduševila kariranom suknjom Masima Dutija na događaju povodom Svetskog dana borbe protiv raka u La Salle bi Eneldo prostoru u Madridu. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Tredni izdanje španske kraljice Leticije 

 

makonda-tracker